صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۱ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۳
خباز در گفت‌وگو با آنا:

راهپیمایی 22 بهمن جای شعارهای جناحی و خلاف وحدت نیست

یک نماینده سابق مجلس گفت که در این شرایط حساس نباید به فکر مسائل جناحی و حزبی باشیم، بلکه باید این موضوع را در اولویت قرار دهیم که دشمنان کشور نتوانند از شعارهای ما سوءاستفاده کنند.
کد خبر : 2808

محمدرضا خباز، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری آنا، درباره توصیه رئیس جمهوری مبنی بر اینکه از سردادن شعارهای جناحی در روز 22 بهمن پرهیز شود، گفت: 22 بهمن به عنوان ایام الله پرشکوهی است که حاصل برکات آن 36 سال است که توانسته نظام ما را با وجود دشمنی‌های کینه‌توزانه استکبار محکم و پابرجا نگه دارد.


وی افرود: باید بدانیم که علت موجبه انقلاب و 22 بهمن اتحاد و یکپارچگی بود. همه با هم یک نگاه داشتند و همه با هم به میدان آمدند، این موجب وقوع انقلاب شد. این علت موجبه می‌تواند علت مبقیه هم داشته باشد یعنی بقای حکومت و نظام باز در همین وحدت است.


معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری تصریح کرد: روز 22 بهمن را نباید با 9 دی خلط کرد، 9 دی یک هدف دارد و 22 بهمن هدفی دیگر؛ روز قدس هم یک هدف دیگر را دنبال می‌کند، اگر چه همه اهداف در راستای حفظ نظام است، ولی نباید اهداف خلط شوند، یعنی با همان هدفی که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران این روز را به عنوان یوم الله نامگذاری کردند و عامل یکپارچگی نظام شده است باید همچنان محفوظ بماند.


خباز اضافه کرد: شرایطی که باید امروز ایجاد شود شرایط وحدت کلمه است، نباید افراد و جریان‌های سیاسی با نگاه سیاسی وارد این روز شوند، اگر اینچنین شود، هدف مخدوش می‌شود و آن استفاده‌ای که باید شود صورت نمی‌گیرد.


این نماینده سابق مجلس گفت: اگر قرار باشد یک جناح سیاسی از این موضوع بهره‌برداری کند، باید بداند بقیه جناح‌های سیاسی که با آن جناح زاویه‌ دارند با رغبت در این همایش شرکت نمی‌کنند، به همین دلیل است که رئیس‌جمهوری گفته‌اند نباید جناح‌های سیاسی از این روز بهره برداری کنند.


وی ادامه داد: 22 بهمن روز وحدت و یکپارچگی ملی است، امسال ما شرایط کاملا استثنائی داریم و استکبار جهانی می‌خواهد ببیند که ملت ایران در 22 بهمن چه شعارهایی خواهد داد. آیا همه ملت در یک جهت هستتند، آیا همه دست به دست هم می‌دهند؟ آیا همه یکدل در مقابل استکبار می‌ایستند؟ این وحدت و واکنش‌ها بر اصل مذاکرات ما بسیار تاثیرگذار خواهد بود. می‌تواند ما را به هدفمان در مذاکرات و شکست تحریم‌ها برساند.


خباز اظهار کرد: امیدواریم همه این جناح‌ها این امر مهم را درک کنند و از تفکرات موردی و جناحی بپرهیزند، منافع ملی را بر منافع جناحی و سیاسی ترجیح بدهند، کاری کنند که استکبار به وحدت ایرانی‌ها اذعان کند و دشمن نتواند از شعارهای پراکنده احتمالی سوءاستفاده کند.


این نماینده سابق مجلس در پاسخ به این سوال که سال گذشته مذاکرات هسته‌ای، راهپیمایی 22 بهمن را تحت تاثیر قرار داد و عده‌ای تراکت علیه مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده کشورمان پخش کردند، اما امسال در آستانه 22 بهمن مقام معظم رهبری از روند مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده به صراحت حمایت کرده‌اند، با این وجود گروه‌های سیاسی چه راهبردی را باید در پیش بگیرند؟ گفت: ما در این شرایط حساس نباید به فکر مسائل جناحی و حزبی باشیم بلکه باید این موضوع را در اولویت قرار دهیم که دشمنان کشور نتوانند از شعارهای ما سوءاستفاده کنند. کاری که آقای ظریف و تیم مذاکره‌کننده انجام دادند، کاری فوق‌العاده و استثنائی بود. رهبری عزیز هم دفاع جانانه‌ای از این تیم کردند که در نوع خودش بی‌سابقه بود. این مسئله نشان داد که مقام معظم رهبری محکم از جریان مذاکرات حمایت می کنند و در جریان مذاکرات قرار دارند.


وی خاطرنشان کرد: من می‌خواهم با بیان خودم جمله رهبری را به همه جناح‌های سیاسی بگویم. اگر دولت، آقای رئیس جمهوری و تیمش را قبول ندارید، این نباید شما را در روز 22 بهمن به راه دیگری بکشاند. قبول نداشتن رئیس جمهوری ایرادی ندارد، تشخیص شماست ولی کشورمان را باید دوست بداریم، در اینجا تکلیف همه مشخص است، باید بدانیم که دشمن بیدار است و از این رو از بیان شعارهای پراکنده باید بپرهیزند چراکه وقت برای تسویه حساب، مخالفت با دولت و بیان نظراتشان هست. نباید جز به ناامیدی دشمن به چیز دیگر فکر کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر