صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
وزیر علوم در بازدید از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور تاکید کرد:

نظارت و ارزیابی نیازمند ارائه نوآوری و اصلاح روش‌ها است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز در بازدید از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: در نظارت و ارزیابی‌ها نیازمند اصلاح روش‌ها، ارائه نوآوری‌ها، توجه به علوم جدید و دستاوردهای ملی و فراملی هستیم.
کد خبر : 280017

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر منصور غلامی در این بازدید اظهار داشت: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با توجه به مأموریت‌های آنکه بر‌اساس آینده‌نگری تنظیم شده است، می‌تواند کمک فکری شایسته‌ای به آموزش عالی و سیاست‌های علمی کشور هم از باب سیاستگذاری و هم اجرا کند. در زمینه تدوین اسناد و برنامه‌ها، اجرا و همچنین در اعلام دستاوردهای علمی نیازمند کارهای تخصصی در حوزه‌های برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هستیم.


وزیر علوم افزود: گاهی دچار نقدهایی هستیم که خودمان در پاسخ به این نقدها ممکن است نظرهای منسجم نداشته باشیم؛ لذا مرکزی که بتواند وظیفه پایش را برعهده گیرد و در انجام برنامه‌ها، اهداف و ارزیابی‌ها کمک کند ضروری است.


وی ادامه داد: نظام آموزش عالی کشور وظیفه سنگین اصلاح ساختارها، برنامه‌ها و رویکردها را برعهده دارد و این اصلاح باید مبتنی بر یک برنامه مطالعه شده برای آینده باشد و نیازمندیم با تمام توان و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در این مسیر گام مستحکمی برداریم.


غلامی با بیان اینکه ارتباط با سایر وزارتخانه‌ها از باب تدوین و تنظیم پیوست‌های علمی، فعالیت بسیار مطلوبی است، افزود: این امر رویکرد مفیدی است تا از این مسیر بتوان توجه کلان مجریان و برنامه‌ریزان کشور به اهمیت علم، فناوری و نوآوری که قاعدتاً مهد و مرکز آن وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است، معطوف شود.


وی اظهار امیدواری کرد با توجه به رویکردهای مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، بتوانیم به این مرکز تکیه بیشتری کنیم و هماهنگی بین مجموعه‌های مرتبط را به این مرکز بسپاریم.


وزیر علوم در خاتمه افزود: در آینده باید مسیر حرکت‌، برنامه‌ریزی، اجرای برنامه‌ها، آینده‌نگری و آینده پژوهشی را با کمک مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور سرعت بخشیم و بتوانیم از دستاوردهای این مرکز به عنوان مجموعه‌ای سیاستگذار، به منظور انجام دقیق برنامه‌ها و اهداف پیش رو بهره‌مند شویم.


در ادامه دکتر وحید احمدی مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گزارشی از اقدامات انجام شده در این مرکز ارائه کرد و این مرکز را کانون تفکر، پژوهش، توانمندسازی و شبکه‌سازی سیاستی در حوزه‌های علم، فناوری و نوآوری دانست.


وی، ارائه راه‌حل‌های سیاستی و برنامه‌ای به مدیران و سیاست‌گذاران فعال در حوزه علم، فناوری و نوآوری، برنامه‌ریزی و اجرای ارزیابی و پایش نظام STI (علم، تکنولوژی و نوآوری) در سطح ملی و بین‌المللی، شکل‌دهی شبکه سیاستی در حوزه STI در سطح ملی و فراملی و اثرگذاری در ترویج، توانمندسازی و مهارت‌افزایی در حوزه‌های سیاستی STI را از راهبردهای کلان مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برشمرد.


وزیر علوم همچنین در بازدید از بخش‌های مختلف مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور از جمله معاونت پژوهش و فناوری، معاونت توسعه سرمایه انسانی و بهره‌وری منابع و گروه‌های پژوهشی هشت‌گانه این مرکز شامل گروه اقتصاد علم، گروه اخلاق علم و فناوری، گروه آینده‌اندیشی، گروه علم و جامعه، گروه ترویج علم، گروه سیاست علم، گروه علم‌سنجی و گروه فناوری و نوآوری با مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان این بخش‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر