صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران:

درمان بی‌اختیاری ادرار با تزریق هورمون رشد امکانپذیر شد

رئیس انجمن نورویورولوژی ایران بیان کرد: امروزه می‌توان با تزریق هورمون رشد بی‌اختیاری ادرار را در بیماران دیابتیم درمان کرد.
کد خبر : 280005

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مهری مهراد با اشاره به عوارض نوروپاتی که منجر به کاهش حس عصب‌های محیطی در دست و پای بیماران دیابتی می‌شود، افزود: عوارض اورولوژیک دیابت، کلیه را آسیب‌پذیر می‌کند و به تدریج سبب افزایش اوره و کراتین بیمار می‌شود.


این فوق تخصص مثانه از نارسایی کلیه به عنوان یکی از عوارض جدی دیابت نام برد و افزود: عارضه بعدی دیابت، آسیب مثانه است. زیرا، بیمار دیابتی حس ادرار طبیعی ندارد و عصب‌های مثانه کارکرد نرمال ندارد. بطوریکه میزان باقیمانده ادرار در مثانه، عوارض غیرقابل برگشت دارد که اگر تشخیص داده شود، می‌توان برای بیمار کاری انجام داد، در غیر این صورت، مثانه کاملا فلج شده و باعث عفونت‌های شدید ادراری و آسیب به کلیه‌ها می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه عارضه اورولوژی دیابت بسیار جدی است، گفت: مشکلات جنسی برای زن و مرد دیابتی، از جمله عوارض اورلوژیک بیماری است که می‌تواند روی کیفیت زندگی فرد اثرگذار باشد.


رئیس انجمن نورویورولوژی ایران به درمان‌های جدید برای عوارض اورولوژیک دیابت اشاره کرد و افزود: درمان‌های جدید برای عوارض جنسی و بی‌اختیاری ادراری افراد دیابتی، افق‌های روشنی را در مسیر زندگی این بیماران قرار داده است. به‌طوریکه بی‌اختیاری ادراری، با درمان سرپایی بدون جراحی و تقویت عضلات کف لگن و تزریق هورمون‌های رشد که از خون فرد گرفته می‌شود، امکان پذیر شده است.


وی ادامه داد: عفونت‌های ادراری در بیماران دیابتی ۳۱ برابر سایر افراد است و درمان‌‌های دارویی ندارد.


مهراد گفت: ۶۰ درصد بیماران دیابتی از مشکلات اورولوژی رنج می‌برند و اگر مثانه این افراد فلج شود، نمی‌توان از این دو روش برای درمان عارضه اورولوژیک آنها استفاده کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر