صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

وقتی از فیلترشکن استفاده می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

فیلتر شکن ها غالبا بدافزارهای مخرب و جاسوسی هستند که با دانلود و نصب آن‌ها، سرقت از اطلاعات ذخیره‌شده برروی گوشی همراه و یا سیستم‌ها صورت می‌گیرد.
کد خبر : 279749

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، بارها به کاربران هشدار داده شده به راحتی به فایل‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها وجود دارد اعتماد نکرده و به دانلود و نصب این برنامه‌ها اقدام نکنند، زیرا هکرها و مهاجمان از این روش استفاده کرده و به سرقت اطلاعات کاربران از طریق نصب برنامه‌های مخرب و بدافزارها اقدام می‌کنند. با وجود این، گاهی تنها زمانی که کاربر مورد هجوم قرار گرفته و اطلاعتش به سرقت رفته و یا از بین رفته باشد، متوجه آسیب‌های وارده‌ی ناشی از اعتماد کور به این برنامه‌ها می‌شود.


پس از فیلترینگ تلگرام شاهد انتشار تعداد زیادی از فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هستیم که ادعا دارند نسخه‌های دیگر تلگرام هستند که غیرقابل فیلتر بوده و یا وی‌پی‌ان و فیلترشکن‌های قوی‌ هستند که مانع از مسدودسازی این پیام‌رسان می‌شود. با وجود این، کارشناسان همواره به کاربران هشدار می‌دهند که به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورده و از نصب چنین نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌هایی خودداری کنند.
این نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها غالبا بدافزارهای مخرب و جاسوسی هستند که با دانلود و نصب آن‌ها، سرقت از اطلاعات ذخیره‌شده برروی گوشی همراه و یا سیستم‌ها صورت می‌گیرد و اطلاعاتی مثل عکس و یا اطلاعات بانکی ذخیره‌شده در حافظه‌ی گوشی‌ها به راحتی از سوی مجرمان سایبری به سرقت می‌رود و حتی کاربر به راحتی متوجه این سرقت‌ها نمی‌شود.
همچنین پیش از این هم اخباری حاکی از ورود یک بدافزار در پوشش فیلترشکن منتشر شده بود که با دریافت یک پیامک فریبنده که مدعی ارایه فیلترشکن از طریق یک آدرس وب بود، آغاز شده و با کلیک کردن کاربر روی لینک مذکور، بدافزار روی تلفن قربانی، دانلود می‌شد. از کاربر در زمان نصب، مجوز دسترسی به مواردی از جمله فهرست مخاطبان و خدمات پیامک اخذ می‌شد و در ادامه بدافزار لینک انتشار خود را برای تمام افراد موجود در فهرست مخاطبان از طریق پیامک ارسال می‌کرد.
درنهایت باید توجه داشت حتی وی‌پی‌ان‌هایی که گوگل‌پلی به صورت رایگان در مارکت خود قرار می‌دهد، نمی‌تواند تضمین‌کننده‌ی امنیت باشد، زیرا مجرمان سایبری از امنیت ضعیف و آسیب‌پذیری‌های گوگل‌پلی سوءاستفاده و اپلیکیشن‌های آن را به بدافزار آلوده می‌کنند.از طرفی یکی از مواردی که در جلوگیری از حملات بدافزاری اهمیت دارد، به‌روز نگه داشتن آنتی‌ویروس‌ها و سیستم‌های امنیتی است.


ظرفیت 9 میلیارد دلاری درآمد پیام رسان های داخلی


در همین حال، پیام رسان های بومی ظرفیت چند میلیارد دلار درآمدزایی برای کشور را داشته و صرف نبود مزیت در دوره فعلی نمی تواند توجیهی برای عدم ورود به عرصه پیام رسان بومی باشد.


پیش بینی می شود در سال 2017 میزان درآمد حاصله در شبکه های اجتماعی36.69 میلیارد دلار باشد. با توجه به گستردگی استفاده کاربران ایرانی از این خدمات و یک درصد جمعیت جهان در کشور، ظرفیت جذب بیش از یک درصد این درآمد برای اقتصاد ایران دور از تصور نیست؛ بنابراین با یک تصمیم درست می توان عددی معادل 9 میلیارد دلار که تقریباً یک درصد از تولید ناخالص داخلی است را برای کشور ایجاد کرد.


با توسعه پیام رسان بومی، کشور به جای مصرف کننده بودن، خود تولیدکننده زیر ساخت های پیام رسان می شود. این سیاست ممکن است در آینده به مسیری برود که علاوه بر صادرات، نوآوری نیز رخ دهد و باعث رشد فناوری و اقتصادی کشور در حوزه فضای مجازی شود؛ در این صورت می توان به توسعه صادرات در کنار تولید نیز نظر داشت.


اگر خدمات مختلف گوگل باعث خروج ارز از کشور می شود، در این حالت روند معکوس تنها با توسعه خدمات داخلی مانند پیام رسان بومی، آنهم با نگاه به مخاطبان خارجی، معنادار است.


منبع:ایسنا


انتهای پیام/

برچسب ها: فیلترشکن
ارسال نظر