عربدهکشیهای ترامپ موجب وحدت داخلی میشود
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، علی باقری معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی در نخستین اجلاس علمی، آموزشی و تشکیلاتی رؤسای مراکز استانی بسیج اساتید و مسئولان کانونهای بسیج استادان سراسر کشور گفت: امام خمینی(ره) در حالی که از بسیاری صفات و ویژگیهای انسانی در سطح عالی برخوردار بود، اما آنچه که ایشان را بر قلبها نشاند، قلم او را تأثیرگذار و کلامش را در دل و جان ملت نافذ گردانید، صرفاً علم، فقه، فلسفه، مدیریت، شجاعت، هوشمندی و این مسائل نبود، بلکه آنچه که روحالله الموسوی را امام خمینی کرد، نایب امام زمان بودنش بود.
وی افزود: به عبارت دیگر، ولایت فقیه یا جانشینی ولایت امام زمان بود که اعتباری فراتر از تصور عادی و مادی را به امام خمینی داد که ملت بدون هیچ شک و شبههای مال و جان خود را در راهی که او ترسیم کرده بود، فدا کردند.
باقری تصریح کرد: همانگونه که رهبر انقلاب اسلامی فرمودند، خطوط اساسی و اصول انقلاب اسلامی الهام گرفته از مکتب فکری امام خمینی(ره) است. موارد تکرارشونده در بیانات امام خمینی(ره) نشانگر خطوط اساسی و اصول انقلاب اسلامی است.
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی ادامه داد: از این رو، بر اساس فرمایشهای حضرت امام، موضوعهایی مانند «مردم»، «استقلال کشور»، «تدین و پایبندی به مبانی اسلامی»، «مبارزه با استکبار و زورگویی»، «مسئله فلسطین»، «موضوع معیشت مردم»، «توجه به مستضعفین و رفع فقر»، «حفظ نظام اسلامی»، خطوط اصلی انقلاب هستند که از ترکیب آنها هندسی انقلاب به دست میآید.
وی تاکید کرد: بر این اساس، خط و راه امام خمینی(ره)، صرفاً یک رویکرد سیاسی و یا فکری در کنار سایر رویکردها و افکار نبوده و نیست، بلکه خط و سیره امام خمینی(ره) جلوه عینی و عملی تفکر اسلام ناب محمدی در عصر کنونی است و از همینرو نیز فهم و درک اصول و مبانی این خط و راه یا به عبارت روشنتر ایمان و باور به خطوط اصلی و اساسی انقلاب اسلامی، شرط لازم و اقدام و عمل بر مبنای آن اصول و خطوط اساسی، شرط ضروری برای اتصاف یک فرد و یا جامعه به صفت انقلابیبودن و انقلابیماندن و در یک کلام انقلابیگری است.
باقری تصریح کرد: باور قلبی به آموزههای خط امام(ره) و پایبندی عملی به اصول و مبانی این راه و خط نورانی و در یک کلام انقلابیگری، تنها راه عقلایی برای صیانت از استقلال، پاسداری از آزادی، حفظ منافع ملی، تضمین امنیت ملی، تأمین تعالی مردم و پیشرفت کشور است.
تنها راه تأمین منافع مادی ملی نیز در گرو باور و عمل به آموزههای خط امام(ره) است
وی گفت: از اینرو، ایمان و پایبندی به خط و فکر امام، صرفاً در صیانت از ارزشها و آرمانها جلوهگری نمیکند، بلکه تنها راه تأمین منافع مادی ملی نیز در گرو باور و عمل به آموزههای خط امام(ره) است.
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی تصریح کرد: به دلیل نقش راهبردی و بیبدیل خط و راه امام خمینی(ره) در تعالی مردم و پیشرفت کشور، همواره شخص و شخصیت امام(ره) و راه و خط امام مورد تهاجم دشمن بیرونی بودهاست.
وی ادامه داد: متأسفانه با منفعتطلبی، دنیاخواهی، سستانگاری، محافظهکاری و بازیهای سیاسی شخصیتها و جریانهای داخلی، نه تنها از مرزهای خط و راه امام خمینی بهدرستی صیانت نشد، بلکه در بسیاری از موارد آموزههای فکر و راه امام(ره)، گروگان منافع شخصی و جریانی در داخل کشور قرار گرفت و این افراد و جریانها، امام(ره) و فکر امام (ره)را فدای منافع پست و بیارزش خود کرده و میکنند.
باقری تاکید کرد: دقت در تاریخ سیاسی شخصیتها و جریانهای سیاسی در چند دهه گذشته به خوبی هویدای این واقعیت تأثربرانگیز است که همه شخصیتها و جریانهایی که از مسیر اصیل انقلاب اسلامی فاصله گرفتهاند، با وجود همه اختلافها و تفاوتهای کوچک و بزرگی که با هم دارند، اما در یک چیز همه آنها با هم مشترکند و آن؛ دوری و انحراف از آموزههای خط امام(ره) و یا تحریف راه و مسیر امام(ره).
عدهای در سال 76 به جای خط امام(ره) عنوان اصلاحات را برای خود برگزید
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی اظهار کرد: جریانی که یک روز با افتخار عنوان خود را پیروان خط امام قرار داده بود، به یکباره در سال 1376، خط امام(ره) را حذف و شخصیت امام را در موزههای تاریخ قرار داد و به جای خط امام(ره) عنوان اصلاحات را برای خود برگزید.
باقری ادامه داد: سال بعد هم جریانی که مدعی احیای گفتمان امام بود، به یکباره اما را حذف و مکتب ایرانی را جایگزین آن کرد. جالب آن که هر یک از این دو جریان با وجود اختلافهای متعدد فکری و عملی، ولی در یک چیز مشترکند و آن حذف امام(ره) و تفکر امام(ره) است، از اینرو، در حالی که جریان اصلاحات، آرمان حضرت امام(ره) مبنی بر "صدور انقلاب" را به "تنشزایی ایران" تعبیر میکند و "مکتب ایرانی" صدور انقلاب را "سلطه منطقهای ایران" جلوه میدهد.
وی افزود: کسانی که الهام بخشی انقلاب اسلامی را تنشزایی و یات سلطهگری معرفی میکنند هیچ سنخیتی با تفکر و راه و خط امام(ره) ندارند.
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی تصریح کرد: برخی راحتطلبان و سستعنصران این گزاره از خط و سیره حضرت امام(ره) را که "حفظ نظام از اوجب واجبات است"، فقط در عقبنشینی در مقابل دشمن و تساهل و تسامح در قبال اصول و مبانی به یاد میآورند، ولی هیچگاه برای حفظ نظام حاضر نیستند از منافع شخصی و جریانی خود کوتاه بیایند.
باقری اضافه کرد: مقابله با اشرافیگری و خوی کاخنشینی حاکمان و کارگزاران نظام از مسلمات خط و راه امام(ره) است، اما برخی تا جایی با امام(ره) و خط امام(ره) هستند که هیچ تعارضی با اهداف و منافع شخصی و جریانی آنها نداشته باشد. به همین جهت هم بود که آن روشنبین فرزانه فرمود: «تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.» و یا در جایی دیگر فرمودند: «بحث مبارزه و رفاه، بحث قیام و راحتطلبی، بحث دنیاخواهی و آخرتجویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.»
وی گفت: امروز دو جریان فکری کیان خط امام(ره) را تهدید میکند؛ یکی تفکر غربگرایی است که راه حل همه مسایل را در وادادن در قبال قدرتهای بزرگ به سرکردگی امریکا دانسته و هیچ هویت مستقل فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی برای ملت ایران قایل نیست که متأسفانه این تفکر در برخی ارکان حاکمیت مصدر تصمیمسازی و تصمیمگیری است.
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: دیگری تفکر متساهل و راحتطلبی است که با وجود اعتقاد اجمالی به خط و راه امام(ره)، اما نه تنها هیچ واکنشی در برابر زیرپاگذاشتهشدن مرزهای خط امام از خود نشان نمیدهد، بلکه با سکوت معنادار بسترساز پیشبرد تفکر غربگرایان مخالف خط و مسیر امام(ره) را فراهم کرده تا جایی که غربگرایان بدون هیچ هزینهای بخشهای مهمی در عرصههای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را اشغال نموده و از آن سکوها با تمام ابزارها و شیوهها خط امام را ناکارا و ناکارآمد جلوه میدهند.
وی افزود: انقلابیها باید ابتدا با رفتار و عمل خود و سپس با سخن و اقدام خود پرچمدار راه و خط امام(ره) باشند.
باقری ادامه داد: مقام معظم رهبری از سالها پیش نسبت به خطر حذف یا تحریف خط و راه امام خمینی(ره) بهطور مکرر هشدار دادهاند تا جایی که در سال 1394 در آیین بزرگداشت حضرت امام(ره) فرمودند: اگر راه امام را گم کنیم یا عمداً به کنار بگذاریم، ملت ایران سیلی خواهد خورد». از اینرو تنها راه بیمهشدن ملت ایران از تهدیدهای خارجی و آسیبهای داخلی، پایبندی تمام عیار به خط و راه امام خمینی است.
تصمیم امریکا برای خروج از برجام سرفصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور ایجاد کرد
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی افزود: تصمیم امریکا برای خروج از برجام سرفصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور ایجاد کرد، چراکه عدهای با صدای بلند راه حل همه مشکلات را در تعامل با امریکا میدانستند، حال که طی چند سال گذشته تعامل با امریکا با همه ابعاد آن محقق شد، ولی امروز، نتیجه تعامل با امریکا را باید در افزایش وقاحت، گستاخی و درندهخویی آشکار رئیس جمهور این کشور به عینه مشاهده کرد.
وی افزود: از اینرو، برای انتخاب درستتر مسیر پیشرو باید از گذشته عبرت گرفت و نقاط قوت و ضعف مسیر طیشده را با دقت و وسواس بررسی کرد. مهمترین درس تاریخی از سرنوشت برجام، عقلایینبودن اعتماد به دشمن و اتکا به بیگانه است. اگر امروز متوجه شدیم اعتماد به امریکا خلاف عقل بود، نباید به اروپاییها هم اعتماد کرد، چراکه اگر امریکا دشمن ما است، اروپاییها هم متحد و همپیمان دشمن ملت ایران هستند.
معاون پیشین دبیر شورایعالی امنیت ملی اضافه کرد: توهمگرایان درصدند تا تعامل با اروپا را با اعتماد به اروپا و اتکای به آنها گره بزنند، اما عدم اعتماد و عدم اتکا به اروپا به معنای عدم تعامل با اروپا نیست. ما باید به واقعیت واقف باشیم که اروپا درصدد است تا نقشی را در سالهای 82 تا 84 در جریان مذاکرات هستهای بازی میکرد، دوباره در عرصههای غیرهستهای هم ایفا کند و با امتیازگیری از ایران، منافع بلندمدت خود در همکاری با امریکا را تأمین نماید. از اینرو صرفاً و صرفاً با اتکا به ظرفیتهای درونی و عدم امید به بیگانگان از جمله اروپاییها باید مسیر غلط گذشته را تصحیح کنیم، نه این که اعتماد به امریکا را با اعتماد به اروپا جایگزین نماییم.
وی گفت: عربدهکشیهای اخیر رئیس جمهور امریکا، شرایط را برای وحدت و انسجام کامل داخلی در قبال خصومتورزی دشمنان و مانعتراشی بیگانگان فراهم آوردهاست.
باقری افزود: اکنون نوبت جریانهای مدعی انسجام داخلی است تا حول فرامین رهبر انقلاب اسلامی یک دل و یک صدا در مقابل فشارها و تهدیدها متحد شوند و از تکرار اشتباه اعتماد به دشمن و اتکای به بیگانه جلوگیری نمایند.
وی ادامه داد: هرچند ظاهراً اقدامهای اخیر رئیس جمهور امریکا غربگرایان را از خواب خوش اعتماد به امریکا بیدار کردهاست، ولی به نظر میرسد که آنها بهدنبال سراب اتکا به اروپا هستند، در حالی که اروپا نه میخواهد و نه میتواند تأمینکننده منافع راهبردی ملت ایران باشد.
وی گفت: اقدامات دولتمردان خصوصا در سیاست خارجی نباید به گونهای باشد که برآورد دشمن از ما که همواره پس از انقلاب اسلامی جز اقتدار و استقلال نبوده است، تغییر کند.
منبع: فارس
انتهای پیام/