صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
در نشست روسای ۳۰ دانشگاه متولی همکاری‌های علمی بین‌المللی مطرح شد؛

ضرورت جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری گفت: در سراسر دنیا مهاجرت دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشورهای دیگر امری عادی و رایج است ولی نکته مهم فراهم کردن شرایط بازگشت این دانشجویان به کشور مبدا است.
کد خبر : 279379

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سورنا ستاری روز پنجشنبه در نشست روسای ۳۰ دانشگاه متولی همکاری‌های علمی بین‌المللی در وزارت علوم گفت: میانگین مهاجرت دانشجویان ایرانی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور از میانگین جهانی نیز پایین‌تر است و ارائه آمارهای غلو‌آمیز از طرف برخی از افراد در این خصوص صحیح نیست.


وی افزود: همه کشورها دانشجویانی در کشورهای دیگر دارند، برای مثال چین ۳۵۰ هزار دانشجو در آمریکا دارد، بنابراین مهاجرت دانشجویان امری رایج است و اصلا نگران‌کننده نیست و مسئولان باید برای بازگشت دانشجویان پس از تحصیل به کشور برنامه‌ریزی و مشوق‌هایی لازم را پیش‌بینی کنند.


ستاری گفت: دانشجویانی که به خارج از کشور می‌روند عموما از دانشجویان موفق و نخبه هستند و در خارج از کشور فرصت‌های شغلی پیدا می‌کنند لذا برای بازگشت این نخبگان به عنوان یک سرمایه انسانی، باید شرایط خاصی را در کشور فراهم کنیم.


معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به رشد تفاهم‌نامه‌های همکاری دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های خارجی گفت: باید مدل‌های علمی انتقال فناوری را درقالب این تفاهم‌نامه‌ها پیاده کنیم و اینکه طرف‌های خارجی در قالب یک قرارداد، فناوری خود را به ما بفروشند نوعی ساده‌انگارانه است.


وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان زیر مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری، بیشترین همکاری را با وزارت علوم دارد و آمادگی کامل دارد در قراردادهای پژوهش و فناوری مهم بین‌المللی به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کمک کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر