جمنا تشکلی موسمی نیست/ ۱۲ برنامه عملیاتی جبهه مردمی برای انتخابات ۹۸
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدباقر ذوالقدر رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در نشست دبیران استانی و اقشاری این جبهه گفت: در یک سال گذشته انتظار تلاش بیشتری از سوی شورای مرکزی وجود داشت که امیدواریم با ترمیم و انتخاب شورای جدید این ضعف برطرف شود.
ذوالقدر افزود: جبهه مردمی جامع همه نیروهای انقلاب در حوزه عمل سیاسی است و همه فعالان را دربرمیگیرد لذا یک تشکل کنار سایر تشکلها نیست.
رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی با بیان اینکه سندی مبتنی بر نگاه آسیبشناسانه از عملکرد جبهه شکل گرفت و نقاط ضعف و قوت مشخص شد، گفت: در این سند راهبردی، 15 برنامه راهبردی اساسی برای کار جبهه مشخص و 15 نقطه ضعف اساسی هم تعریف شد و 10 نقطه قوت را نیز برشمردیم.
وی تأکید کرد: طبق تصویب شورای مرکزی جبهه مردمی در این سند تصریح شده است که جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی جبههای فراگیر و سراسری و دائمی و نسبت به مسائل روز کشور و عرصه بین الملل موضعگیری دارد کاری که حزب جمهوری اسلامی و مجاهدین انقلاب قبل از انحراف و انشقاق خود انجام میدادند.
ذوالقدر شناسایی کمبودها و مشکلات حقیقی مردم و مطالبهگری از دستگاهها برای صیانت از حقوق فردی و اجتماعی را بخش دیگری از وظایف این جبهه برشمرد و گفت: از سمت حاکمیت هم باید مشکلات را بشناسیم و آن را حل کنیم.
رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی ورود به انتخابات را تنها یکی از وظایف جبهه مردمی برشمرد و افزود: تمامی شخصیتها، گروهها و احزابی که معتقد به انقلاب اسلامی و راه امام و رهبری هستند و شامل همه طیفهای وفادار به انقلاب میشوند، میتوانند عضو این جبهه باشند.
وی با بیان اینکه 12 برنامه عملیاتی در جبهه مردمی مشخص شده که از جمله آنها تشکیل ستاد انتخابات است گفت: برای انتخابات پیشِرو باید ستادهای انتخاباتی طی فرآیندی تشکیل شود و فعالیتها را ساماندهی کند.
ذوالقدربا اشاره به وجود برخی مشکلات ساختاری در جبهه مردمی به اهمیت بازنگری افراد عضو جبهه بهمنظور ارتباط و جذب افراد جدید پرداخت و تصریح کرد: بنابراین برنامهها مشخص است و ما به امکانات پشتیبانی و مالی احتیاج داریم که آقای حداد عادل نیز به آن اشاره کرد.
رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی افزود: در برنامه استانی نیز شورای مرکزی هر استان دو نوع نیرو خواهد داشت که یا منتخب شورای مرکزی است یا منتخب شورای استانی، و سپس مجمع استانی نیز تشکیل خواهد شد.
وی در توضیح این موضوع خاطرنشان کرد: مجمع استانی نیازمند شکلگیری مجمع شهرستانی است و اعضای شورای شهرستان، آن مجمع را شکل خواهند داد؛ البته ما فعلاً با شورای سابق کار خواهیم کرد تا این روند مشخص و ترکیب شورای استانی تعیین شود.
ذوالقدر یادآور شد: تجدید و تغییر در شورای مرکزی نیز در دستور کار ما قرار دارد و این امر نیازمند تشکیل مجمع ملی است و حتماً باید شوراهای استانی پیش از آن شکل گرفته باشد.
رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی ضمن تشریح جزئیات سازوکار تشکیل شوراهای استانی تأکید کرد: ساختار اقشار هم تغییراتی خواهد داشت که البته با عنوان کانونهای اقشار از آنها نام برده خواهد شد و اقشار سه سطح شهرستانی، استانی و ملی را در بر میگیرد.
بهگفته وی حدود 2 هزار نفر اعضای مجمع ملی در سال جاری تشکیل جلسه داده و گرد یکدیگر جمع میشوند تا تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی با اعلام اینکه "این تشکل موسمی نیست و از این به بعد نیز فعال خواهیم شد"، گفت: ماانشاءالله خدمت علما و بزرگان در قم و تهران نیز خواهیم رسید.
وی همچنین اظهار داشت: ما در فرصت محدود زمان انتخابات 96 ارگان رسمی نداشتیم و صرفاً یک کانال تلگرامی و سایت داشتیم که کفایت نمیکرد و اگر بتوانیم درصدد راهاندازی یک نشریه هستیم.
ذوالقدر ابراز کرد: در فرآیند انتخابات آقای رئیسی نماد نیروهای انقلاب شد و همه بهنفع ایشان کنار رفتند که باید از این ظرفیت و پتانسیل سایر کاندیداها و شخصیتها برای ائتلاف و وحدت استفاده کرد.
رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی همچنین افزود: ما در ساختار جبهه هیئت مشورتی را نیز در نظر گرفتهایم تا از شخصیتها و افراد مؤثر و بانفوذ استفاده کنیم و اگر این وحدت در مرکز برقرار باشد در استانها نیز انعکاس مثبتی خواهد داشت.
همچنین پیش از آغاز سخنان ذوالقدر رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی، نمایندگان اقشار و استانی به بیان نظرات و دیدگاهها و پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند که به آنها در این سخنان پاسخ داده شد.
انتهای پیام/