صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۴

بهترین عکسی که تا دهه‌های آینده از پلوتو دیده خواهد شد

سفینه نیوهورایزنز ناسا تصویری را از پلوتو به زمین مخابره کرده است که به گفته الن استرن، دانشمند اصلی این پروژه، تا دهه‌های بعد بهترین تصویری خواهد بود که از این سیاره گرفته شده است.
کد خبر : 27920

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از BBC، چهار لکه سیاه سطح پلوتو که به کمربند تیره دور استوای پلوتو متصل هستند در این تصویر دیده می‌شوند. این چهار لکه سیاه که تقریبا به یک اندازه و به یک فاصله هستند توجه دانشمندان را به خود جلب کرده‌اند.


این نیمکره پلوتو دیگر در معرض دید نیوهورایزنز نخواهد بود تا زمانی که دوباره در همین سوی پلوتو قرار بگیرد که در آن صورت هم فقط در پرتو نوری که از بزرگترین قمر پلوتو یعنی شارون به سطح آن می‌تابد دیده خواهد شد.



سفینه نیوهورایزنز


فردا، 10 دقیقه به 12 ظهر به وقت گرینویچ، نیوهورایزنز، پس از 9 سال سفر، به نزدیکترین فاصله از پلوتو خواهد رسید، ۱۲۵۰۰ کیلومتری.


نیوهورایزنز که به اندازه یک پیانو است و تقریبا 500 کیلو وزن دارد با سرعت تقریبا 50 هزار کیلومتر در ساعت به پلوتو نزدیک می‌شود که با این سرعت در مدار آن قرار نخواهد گرفت و از کنارش خواهد گذشت.


لوری، دوربین نیوهورایزنز، از دو نوار به عرض 80 کیلومتر با دقت ۸۰ پیکسل عکسبرداری خواهد کرد. اما به دلیل فاصله، ارسال تصاویر بسیار کند خواهد بود و تا تمام آنها به زمین برسند ۱۶ ماه طول خواهد کشید. قطر پلوتو تنها ۲۳۰۰ کیلومتر است و از زمین 4/7 میلیارد کیلومتر فاصله دارد.




انتهای پیام/

ارسال نظر