باید امید به پیروزی در عرصه اقتصادی را باور کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر فریدون امیدی با بیان اینکه به راستی چرا این همه ایده و آرزوهای بزرگ که در سخنرانی ها و شعارها و مصاحبه ها خوانده و شنیدهایم، جنبه عملیاتی به خود نگرفته است گفت: در کشورما منابع خدادای از طلای زرد تا طلای سیاه، از معادن آهن و سرب و روی و سنگ و سیمان، هرچه که اراده کنیم در این سرزمین به وفور یافت میشود؛ تاریخ و فرهنگی به بلندای تاریخ، گنجینهای از سنگ و خشت، موزههایی از فرهنگ و سیاست، کتابخانههایی مملو از علم و دانش، سرزمینی پربرکت، جوانانی تازه نفس و از همه مهمتر لطف خداوندی که حافظ این کشور بوده و هست.
وی ادامه داد: حال سوال مهم این است که، چرا فرایند توسعه در کشور ما آرام و آهسته است؟ مانند همیشه باید از عدم مدیریت صحیح منابع یاد کنیم. استفاده نکردن بهینه از همه امکانات یکی از علل آهستگی روند توسعه است. هیچ ملتی نمی تواند، بدون زحمت، کار، تلاش و کوشش به سرمنزل مقصود برسد.
امیدی خاطرنشان کرد: وقوع انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی هشت ساله، تحریم های ظالمانه مستکبران، کشمکش های جناحی، رشد مدیریتهای سنتی، استفاده از مدیریت های بی اثر و بی خاصیت و دهها عامل دیگر، بهانههای خوبی برای آهسته رفتن در مسیر توسعه هستند. با این همه گرچه کم شتاب، اما حرکت گسترده ای برای رسیدن به سرمنزل مقصود وجود دارد که نمونههای بارز آن در صنعت هسته ای، سدسازی، توسعه مناطق ویژه اقتصادی با همت مدیرانی جسور و ریسکپذیر و فعالیت و تلاشی بدون شعار، اما با شعور آغاز شده است.
معاون مالی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی خرمشهر خلیج فارس با بیان اینکه باید دل به مدیران و کارکنان متعهدی ببندیم که از وجود خویش مایه میگذارند و زبانهایشان را در کام میکشند و از شعار و سخنرانی های بی حاصل پرهیز میکنند تا حرف را در کردار و عمل نشان دهند تاکید کرد: باید از اشتباهات کوچک و بزرگ درس بگیریم و امید به پیروزی در عرصه اقتصادی را همانند سایر عرصه ها باور کنیم و کسانی را که در عرصه های اقتصادی، تلاش می کنند تا عقبماندگی ها را جبران کنند، تلاش هایشان را قدر بدانیم تا همت والای مدیران و کارشناسان ریسک پذیر و با شهامتمان را ارج نهیم.
انتهای پیام/