صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

نمایشگاه کتاب می‌تواند ارتباط مولفان را با مخاطبان توسعه بخشد

حجت‌الاسلام مرتضی جوادی‌آملی با قائم‌مقام نمایشگاه کتاب تهران دیدار و بر لزوم حضور پررنگ مولفان در نمایشگاه کتاب جهت ارتباط بیشتر با مخاطبان تاکید شد.
کد خبر : 277937

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از ستاد خبری و رسانه‌ای سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حجت‌الاسلام مرتضی جوادی‌آملی عصر شنبه 15 اردیبهشت با حضور در سالن تشریفات نمایشگاه کتاب اظهار داشت: حضور مولفان در نمایشگاه کتاب در رونق بازار کتاب بسیار موثر است. در این نمایشگاه تعامل مثبتی میان مولفان و ناشران صورت می‌گیرد و تصور می‌کنم بهتر است از صاحبان اثر بیشتر دعوت به عمل آید. در این صورت ابهامات و نقدهایی که افراد در مورد کتاب‌ها دارند حل می‌شود.


وی ادامه داد: آیت‌الله جوادی‌آملی در مورد مرحوم علامه طباطبایی می‌گفت ایشان با یک ملحد 8 ساعت گفت‌وگو کرد آن ملحد پس از آن اعلام کرد توسط علامه موحد شده است. بنابراین ارتباط متفکران با مردم بسیار مفید است.


فرزند آیت‌الله جوادی‌آملی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اتفاقی کلیدی است و با هیچ جای دیگر قابل مقایسه نیست گفت:. ما باید رویدادهایی مثل نمایشگاه کتاب تهران را گرامی ‌بداریم اما منظور از گرامیداشت رفت و آمدهای تشریفاتی نیست؛ بلکه منظور از گرامیداشت دستاوردهایی است که در رشته‌های مختلف علوم به نمایش گذاشته می‌شود. وقتی کسی کتاب می‌نویسد، مشخص است که پیش از آن صد کتاب خوانده که دارای این توانایی شده است.


وی تاکید کرد: گاهی میان اثر و صاحب اثر فرسنگ‌ها فاصله است اما اگر به وسیله‌ ارتباط مستقیم با صاحب اثر فاصله‌ها را کم کنیم، راحت‌تر به عمق مفاهیم دست می‌یابیم.


بُعد بین‌المللی نمایشگاه کتاب تا حد زیادی توسعه یافته است


قائم‌مقام سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز در این نشست با اشاره به تغییر مکان نمایشگاه کتاب به مصلی اظهار داشت: به دلایلی نظیر دسترسی‌های کم مردم به شهر آفتاب و مشکلات باد و باران به مصلی بازگشتیم. البته شهر آفتاب مزایایی نظیر ترافیک کمتر داشت اما به نظر می‌رسد مصلی برای برگزاری نمایشگاه کتاب مناسب‌تر است.


امیرمسعود شهرام‌نیا اضافه کرد: درخصوص حضور مولفان تلاش کرده‌ایم از همه‌ی سلیقه‌های فکری و سیاسی در نمایشگاه دعوت به عمل آوریم. نمایشگاه کتاب کمابیش این مسیر را رفته و مورد توجه بسیاری از اهل دانش قرار دارد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما امسال پذیرای حدود 53 کشور خارجی در نمایشگاه هستیم. صربستان مهمان ویژه است و اهالی فرهنگ از کشورهایی چون عمان، ایتالیا، مکزیک، چین و سایر کشورها به نمایشگاه کتاب آمده‌اند. به همین خاطر بُعد بین‌المللی نمایشگاه کتاب تا حد زیادی توسعه یافته است.


گفتنی است، سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر