صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۰ - ۲۱ تير ۱۳۹۴
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خبر داد

آماده‌­سازی 140 واگن جدید مترو در واگن­‌سازی تهران/ هنوز به سه هزار واگن جدید مترو نیازمند داریم

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از مراحل پایانی آماده‌­سازی 140 واگن جدید مترو در قالب 20 رام قطار در کارخانه واگن­‌سازی متروی تهران خبر داد و گفت: با آماده شدن این قطارها و ورود آن­ها به خطوط مترو، روزانه بالغ بر 500 هزار جابه‌­جایی به ظرفیت ناوگان ریلی تهران اضافه خواهد شد.
کد خبر : 27758

به گزارش گروه اجتماعی آنا، سید جعفر تشکری هاشمی با اعلام این خبر افزود: گر چه نمی‌توان از مسائل و مشکلاتی که تحریم‌های ناجوانمردانه برای تولیدکنندگان و سازندگان داخلی به وجود آورده، چشم‌پوشی کرد اما محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها باعث شده تا شرکت‌های داخلی، بومی‌سازی را در دستور کار خود قرار دهند.


وی با اشاره به این که ایران در چند سال اخیر توانسته گام‌های بلندی در زمینه طراحی و ساخت محصولات صنعتی بردارد، اظهار کرد: در این میان، صنعت مترو در راستای بومی‌سازی این صنعت از جمله تولید واگن مترو، گام‌های مؤثری برداشته و در ساخت واگن‌های مترو با فن‌آوری بالا به خودکفایی رسیده‌ایم و نیاز به واردات واگن از دیگر کشورها به شدت کاهش یافته است.


تشکری هاشمی با بیان این که نیاز آینده متروی تهران به سه هزار دستگاه واگن جدید مترو و آمادگی برخی کلان‌شهرها برای افتتاح یا تجهیز خطوط مترو، فرصت بسیار مناسبی برای صنعت‌گران داخلی است تا با تمام توان نیاز بازار داخلی را تأمین کنند، تصریح کرد: در ساخت واگن‌های مترو با فن‌آوری بالا به خودکفایی 60 درصدی رسیده‌ایم.


وی با اشاره به این که به طور میانگین از 60 درصد خروج ارز برای واردات واگن مترو به کشور جلوگیری شده، اظهار کرد: البته هدف ما دست‌یابی به ظرفیت صددرصدی است و این در حالی است که امروز در احداث ایستگاه‌­ها و ساخت تونل‌های مترو با استفاده از توان متخصصان داخلی به خودکفایی کامل دست پیدا کرده‌­ایم.


تشکری هاشمی با بیان این که حمل‌ونقل شهری از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد شهری محسوب می­‌شود و توسعه آن تأثیر فراوانی بر متغیرهای اقتصاد کلان همچون تولید و اشتغال بر جای می­‌گذارد، تصریح کرد: برای رسیدن به استقلال صنعتی، در صنعت مترو باید به تولیدکنندگان داخلی کمک و از آن­ها حمایت کنیم.


معاون شهردار تهران همچنین با تأکید بر این که در جریان ساخت هر خط مترو، هزاران شغل مستقیم و ده­‌ها هزار شغل غیر مستقیم ایجاد می‌شود، تصریح کرد: صنعت مترو، فرصت بی ‌بدیلی در راستای اشتغال­زایی در کشور محسوب می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر