صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

23 موسسه تک‌ منظوره مطبوعاتی مجوز فعالیت گرفت

هیأت رسیدگی به امور موسسات مطبوعاتی با فعالیت 23 موسسه تک‌منظوره مطبوعاتی موافقت کرد.
کد خبر : 277296

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همزمان با نخستین جلسه هیأت رسیدگی به امور موسسات مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 97، اعضای این هیات بر توسعه فعالیت موسسات مطبوعاتی و استفاده از ظرفیت این موسسات در انجام امور صنفی تاکید کرد.


در ادامه این نشست، اعضا تعداد 25 درخواست متقاضی تأسیس موسسه را مطرح و با نظر اعضای هیأت، با 23 مورد آن موافقت کرد.
به گزارش ایرنا، متقاضیان درخواست فعالیت موسسات مطبوعاتی، می‌توانند از طریق سامانه جامع رسانه‌های کشوربه نشانی http://www.e-rasaneh.ir/ مراجعه و نسبت به ثبت درخواست و پیگیری آن اقدام کنند.


تمامی مراحل از ابتدای ثبت نام و ارائه مدارک تا آخرین مرحله همراه با پیگیری های آن تا اعلام موفقت یا عدم موافقت به صورت الکترونیکی انجام می شود.


اعضای حقوقی هیأت رسیدگی به امور موسسات مطبوعاتی با ترکیب معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر هیأت نظارت بر مطبوعات، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی، مشاور مطبوعاتی و مشاور وزیر و دبیر کمیسیون تأسیس و نظارت بر موسسات فرهنگی تشکیل می دهد.


موسسات فرهنگی و هنری، تشکیلاتی هستند که توسط افرادی که واجد شرایط برای فعالیت در زمینه های فرهنگی و هنری هستند تاسیس و به دو نوع انتفاعی و غیر انتفاعی تقسیم می شوند.


فعالیت های موسسات تک منظوره بر دو دسته عمومی و خاص تقسیم می شود که در هر صورت اینگونه موسسات باید مجوز فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کنند.


به طور کلی فعالیت های عمومی شامل اقداماتی همچون تهیه محصولات فرهنگی و هنری از قبیل نوارهای کاست و فیلم های ویدئویی، محصولات رایانه ای مجاز در زمینه زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی و علوم قرآنی، تالیف و ترجمه کتاب و متون به زبان های خارجی، برگزاری جلسات نقد و بررسی کتاب و نشست های ادبی و شعری، مطالعه و تحقیق و اجرای طرح های پژوهشی در رابطه با موضوع فعالیت، شرکت در همایش ها، گردآوری و تدوین مجموعه های مستند درباره مسائل فرهنگی و تاریخی می شود.


همچنین فعالیت‌های خاص نیز در پنج شاخه اصلی فرهنگی، هنری، سینمایی و سمعی و بصری، مطبوعاتی و تبلیغاتی، آموزشی دسته بندی می شوند که شرح جزئیات بیشتر آن در سایت معاونت مطبوعاتی به نشانی press.farhang.gov.ir قابل مشاهده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر