صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

برگزاری دومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان

معاون فرهنگی دانشگاه تهران از برگزاری دومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان،در روز 15 اردیبهشت در دانشگاه تهران خبر داد.
کد خبر : 277254

دکتر مجید سرسنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره برگزاری جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان اظهار کرد:‌ 15 اردیبهشت ماه سال جاری دومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.


وی افزود: در گذشته جشنواره‌ای برای انتخاب کتاب دانشجویان برگزار می‌شد که فقط در حوزه علمی بود و در بخش کتاب‌های فرهنگی، برنامه‌ خاصی وجود نداشت. در همین راستا دانشگاه تهران از سال گذشته جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان را طرح‌ریزی و اجرا کرد.


به گفته معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در این جشنواره کتاب‌هایی که در حوزه‌های دینی، اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و ... توسط دانشجویان تالیف یا ترجمه شده است معرفی میشوند و همچنین از نفرات برتر تقدیر به عمل می‌آید.


سرسنگی عنوان کرد:‌ دومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان، در سه بخش ادبی-هنری، اجتماعی سیاسی و اخلاقی تربیتی دینی برگزار می‌شود که دانشجویان سراسر کشور می‌توانند در یکی از این سه بخش آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.


وی ادامه داد: در هر بخش با نظر داروان به سه نفر جوایزی هدا خواهد شد که در مجموع سه بخش از 9 نفر از دانشجویان تقجلیل و تقدیر می‌شود البته یکی از شرط‌های اصلی، این است که مولف یا مترجم هنگام انتشار اثر دانشجو بوده باشد.


معاون فرهنگی دانشگاه تهران درباره آثار ارسال شده به دبیرخانه گفت:‌ امسال به لحاظ کمی 184 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که نسبت به پارسال افزایش دو برابری داشته است. اگر این جشنواره به طور مستمر ادامه داشته باشد می‌تواند عاملی باشد که دانشجویان را برای تالیف و ترجمه کتاب‌های فرهنگی ترغیب کند.


سرسنگی در پایان گفت:: کتاب محور آموزش است و به همین دلیل با همه مشکلات سعی کردیم این جشنواره را با کیفیت عالی برگزار کنیم. امسال حدود 70 استاد برجسته داوری این کتاب‌ها را برعهده داشتند و امیدواریم بهترین کتاب‌ها را معرفی و از برندگان هر بخش با اهدای جوایز تقدیر به عمل آوریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر