صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

ربات‌ها برایمان غذا می‌آورند

یک کمپانی آمریکایی ربات‌های کوچکی را توسعه داده است که می‌توانند به مشتریان غذا تحویل بدهند.
کد خبر : 277108

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Futurism، زندگی ما با انسان‌ها دیگر پر شده است؛ ما به صورت دائم با آنها در تعامل هستیم. در محل کار، خانه و فروشگاه با انسان‌های دیگر رو در رو می‌شویم؛ حتی وقتی نمی‌خواهیم با کسی رو در رو شویم و چیزی را به صورت دیجیتال سفارش می‌دهیم، انسانی را به دم در خانه‌مان فرامی‌خوانیم تا آن را تحویل بگیریم.


درست است که برای زنده ماندن به جامعه نیاز داریم اما گاهی اوقات نیاز داریم که از انسان‌های دیگر فاصله بگیریم. حالا کمپانی تکنولوژی استارشیپ قصد دارد هرگونه تعامل با انسان را در فرآیند خرید غذا حذف کند. این شرکت در حال توسعه ناوگان‌های خودران خود است؛ این ناوگان‌ها شامل ربات‌های کوچکی می‌شوند که غذای شما را تحویل می‌دهند.


این کمپانی آماده است بعد تست این ربات‌های کوچک، این سرویس را در اختیار کمپانی‌های دیگر هم قرار بدهد.


ربات‌های کوچک استارشیپ به اندازه یک سگ نژاد سنت برنارد است؛ شش چرخ کوچک دارد و با حداکثر سرعت 6/4 کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کند.


برای استفاده از این ربات‌‌ها، کاربر باید سفارش خود را وارد اپلیکیشن کند. رستورانی که غذا را درست می‌کند، آن را داخل ربات کوچک قرار می‌دهد، سپس ربات راه خود را پیدا می‌کند تا غذا را به دست کاربر برساند. ربات‌ها همیشه بیرون می‌مانند، بنابراین کاربردان برای تحویل غذا باید به ورودی ساختمان بروند.


سپس کاربر کد منحصربه‌فردی را وارد ربات می‌کند تا محفظه آن باز شود و غذا را بگیرد. تحویل غذا معمولا یک ربع تا 30 دقیقه طول می‌کشد.


این ربات‌های کوچک از ماه ژوئیه سال جاری، در حال سرو غذا در محوطه این کمپانی در سیلیکون ولی بوده است. کمپانی استارشیپ قصد دارد تا پیش از پایان سال بیش از هزار دستگاه از این ربات‌ها را در محوطه کالج و ساختمان‌های اداری بفرستد.


کمپانی استارشیپ این پروژه را اولین «بازاریابی بزرگ تجاری» در نوع خود می‌داند.


به‌راحتی می‌توان دلیل محبوبیت این سیستم در کاربران را درک کرد: هیچ تعامل انسانی در این میان وجود ندارد؛ حتی باوجود این که کاربر برای تحویل گرفتن غذا باید تا ورودی ساختمان برود.


راه‌اندازی استارتاپ‌های تحویل به موقع مانند «اوبر ایتس» و «سیملس»، صنعت تحویل غذا را تبدیل به تجارت پررونقی کرده است. هرکسی که یک دوچرخه یا موتور دارد می‌تواند با تحویل غذا درآمدی به دست آورد.


مترجم: هانا حیدری



انتهای پیام/

ارسال نظر