صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۴۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ؛ شامی سبک و خوشمزه

بعضی از افراد برای وعده های شام شان از انواع سالاد ها استفاده می کنند. برای اینکه یک وعده غذایی سبک داشته باشید می توانید سالادی به همراه مرغ و قارچ درست کنید.
کد خبر : 276599

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، بعضی از افراد برای وعده های شام شان از انواع سالاد ها استفاده می کنند. برای اینکه یک وعده غذایی سبک داشته باشید می توانید سالادی به همراه مرغ و قارچ درست کنید.


مواد اولیه:


سینه مرغ کامل: 1 عدد


آب مرغ: 3 ق غ


قارچ : نیم کیلو


فلفل دلمه ای: 4عدد


سس مایونز :به مقدار لازم


نمک :بمقدار لازم


کنسرو ذرت: 3-4 ق غ


پیاز داغ و زرشک: برای تزئین


طرز تهیه:


ابتدا سینه مرغ رو در قابلمه ای همراه با آب روی حرارت قرار میدهیم تا خوب بپزد،برای مزه ی خوب مرغ یک عدد پیاز را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.بعد از پخت کامل مرغ کمی صبر میکنیم تا خنک بشه بعد با قیچی آشپزخانه یا چاقو،مرغ رو به تکه های کوچک میبریم یا میتونین با دست ریش ریش کنین.


فلفل دلمه ای هارو تقریبا به شکل نواری یا مستطیلی خرد میکنیم.اگه از کنسرو ذرت استفاده میکنیم ابتدا تا 20 دقیقه اون رو بجوشونین بعد درب کنسرو رو باز کنین.قارچ ها رو تمیز شسته و به صورت ورقه ای خرد میکنیم و بمدت 10دقیقه همراه با آب در قابلمه ای میریزیم تا قارچ ها بپزد و نرم شوند و بعد آبکش میکنیم.


بعد در ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته و فلفل دلمه ای هارو اضافه کرده و تفت میدیم بعد از اینکه فلفل هامون پخته شدن قارچ ،ذرت و تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و بمقدار لازم نمک رو اضافه میکنیم و همه ی مواد رو حدود 10 دقیقه تفت میدیم.بعد بمقدار لازم سس را همراه با آب مرغ مخلوط میکنیم و سپس به موادمان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه ی مواد به سس آغشته بشه.


بعد در دیس سرو کرده و برای تزئین پیاز داغ و زرشک رو اضافه میکنیم.برای درست کردن پیاز داغ و زرشک ابتدا پیازهارو خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه بعد مقدار کمی زرشک رو شسته و بعد از خشک شدن به پیاز داغ اضافه میکنیم و 2دقیقه تفت میدیم تا زرشکها هم سرخ بشن.فقط به این نکته توجه کنید که زرشک هارو خیس در داخل پیاز داغ نریزید .بعد دیس رو توی یخچال قرار بدین تا خنک بشه.


منبع: روزپلاس


انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی سالاد
ارسال نظر