صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۳۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

راز تازه نگه داشتن سیر برای تمام طول سال

برای نگه داشتن سیر تازه نیازمند به رعایت سه نکته نور ، هوا و جایگاه می باشد که در طول سال سیر تازه بماند.
کد خبر : 276358

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، برای آنکه سیر را در تمام فصول سال تازه نگه دارید بایستی شرایط مناسبی برای نگه داشتن آن در منزل فراهم کنید شرایطی که در ادامه خواهید خواند.نگه داشتن سیر تازه


- سیر را در مکانی خشک و خنک نگه دارید


بهترین کار این است سیر را در مکانی خشک و خنک و یا در یخچال بگذارید و همانطور که نیاز است استفاده کنید. اگر از یخچال استفاده می کنید ، آن ها را در کیسه پلاستیکی زیپ دار نگه داری کنید تا بو داخل یخچال پخش نشود .


- ازتابش نور مستقیم خورشید جلوگیری کنید


نور مستقیم خورشید باعث فاسد شدن سیر می شود و گرما کمک می کند بوی سیر بیشتر پخش شود . بوته های سیر پوست نکنده را در سبد سیمی گوشه آشپزخانه یا آبدارخانه تان آویزان کنید و خارج از نور مستقیم خورشید قرار دهید بهترین راه نگه داری سیراست که اجداد ما از آن استفاده می کردند ! گاهی در بازارهای کشاورزان می توانید کل سیر را پیدا کنید که بتوانید آن را آویزان کنید.


تاثیرات هوا بر روی تازه ماندن سیر


- جریان مناسب هوا


بوته های سیر را بدون اینکه پوست کنید در دمای مناسب اتاق نگه دارید چون بهترین راه جلوگیری از خراب شدن آن است . نگه داشتن سیر در سبد و محل تاریک ، خشک با جریان مناسب هوا کار ایده الی است .


- ریشه های سیر را بکارید


نیازی نیست آنها را دور بریزید !سیرهای بدون ریشه را استفاده و ریشه دارها را در باغچه یا گلدان بکارید، این بهترین نحوه استفاد ه از هر دو نوع سیر است.


- سیرها را فریز کنید


سیرهایی را که خریده اید پوست کنید و داخل ظرف در بسته بریزید در صورت نیاز به یک یا دو حبه از آنها استفاده کنید .سیری که یخ آن آب شده نسبت به سیر تازه نرم تر است اما هنوز مزه ی خوبی دارد و قابل استفاده در غذاهای مختلف است.


منبع:نمناک


انتهای پیام/

برچسب ها: سیر
ارسال نظر