صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

افتتاح ۲۲ پروژه مخابراتی ساخت ایران در فرودگاه‌ها

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از افتتاح ۲۲ پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات با استفاده از دانش و تجهیزات ایرانی خبر داد و گفت: به دنبال ایجاد فرودگاه‌های هوشمند در کشور هستیم.
کد خبر : 276190

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، رحمت‌الله مهآبادی در مراسم امضای تفاهمنامه با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: رشد چشم‌گیر صنعت حمل و نقل هوایی بویژه در زمینه‌های توسعه فرودگاه‌ها و ناوگان و ناوبری هوایی در چند سال اخیر علاوه بر اثرات بسیار مثبت در داخل، ایران را در عرصه‌ رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در جایگاه ویژه‌ای قرار داده است.


وی با اشاره به اینکه صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی به لحاظ فناوری و دانش در جایگاه نخست عرصه پیشرفت‌های بشری قرار دارد تصریح کرد: بیشترین حد وابستگی این صنعت به کشورهای پیشرفته در زمینه‌های علمی و صنعتی و واحد فناوری‌های متمایز امری بدیهی و عادی است اما در مقابل این واقعیت طی سال‌های اخیر تلاش فزاینده متخصصان ایرانی در دستیابی به بخش‌های مهمی از علم و فناوری روز و بومی‌سازی فناوری‌های این صنعت چشمگیر بوده است.


مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر اینکه متخصصان ایرانی در حوزه فناوری‌های هایتک و فوق پیشرفته دستاوردهای بزرگی داشته‌اند که تا پیش از این در سایر کشورها تامین می‌شد افزود: امروز تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت فرودگاه‌ها و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد که می‌تواند نقطه عطفی در عرصه دستیابی به فناوری‌های پیشرفته صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی در آینده‌ای نه چندان دور باشد.


مهابادی با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه گفت: در چارچوب این تفاهمنامه بنا داریم با ایجاد یک درگاه واحد فرصت ویژه‌ای برای دانش‌پژوهان و صنعتگران نخبه کشور در راستای تامین نیازمندی‌های صنعت هوانوردی کشور فراهم آوریم.


وی ادامه داد: در این مسیر با بهره‌مندی از توانی موجود در کشور به تولید نیازهای صنعت می‌پردازیم و کالای باکیفیت ایرانی با استانداردهای جهانی تامین می‌شود.


وی هدف از این تفاهمنامه را صادرات کالای ایرانی بخش هوانوردی به دنیا اعلام کرد و افزود: برای دستیابی به این هدف در حد قابل ملاحظه‌ای به عزم جدی دانش‌پژوهان و صنعتگران ایرانی نیاز داریم.


مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اینکه ایران طی 40 سال اخیر از بسیاری از پیچ و خم‌ها و گردنه‌های سخت عبور کرده است اظهار کرد: در حال حاضر با تکیه بر تجربه، علم و دانش بومی و دستیابی به عزت و اعتماد به نفس ملی می‌توانیم در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های دولت، کالای باکیفیت ایرانی را نه در ایران بلکه در جهان عرضه کنیم.


مهابادی همچنین از افتتاح رسمی 22 پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات به ارزش بیش از 900 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها همگی به دست متخصصان ایرانی شاغل در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران انجام شده که در برخی موارد باعث تعجب متخصصان سایر کشورهای پیشرفته شده است.


به گفته وی این پروژه‌ها گامی جدی و استوار به سوی ایجاد فرودگاه‌های هوشمند یا smart airports است.


انتهای پیام/

ارسال نظر