برنامهریزی وزارت علوم در ایجاد بستر مناسب شغلی برای دانش آموختگان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه تبریز، دکتر منصور غلامی در این جلسه که شب گذشته در محل ساختمان جدید دانشکده فنی مهندسی مرند برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف از جمله توسعه علم و فناوری در کشور گفت: بعد از انقلاب، دشمنان این نظام با ترفندهای مختلف از جمله تحمیل هشت سال جنگ تحمیلی خواستند توان و اقتدار ایران را بگیرند، اما ملت ایران با اتکا به توان جوانان این سرزمین همه توطئه آنان را خنثی کردند.
وی تاکید کرد: ملت ایران و در راس آنها جوانان همیشه و در همه حال پای این نظام بودند و بر این اساس شایسته امکانات و خدمت بیش از اینها هستند.
غلامی یادآور شد: مسئولان و مدیران کشور باید بیش از اینها دغدغه حل مشکلات معیشتی، ایجاد رفاه بیشتر برای مردم، اشتغال برای جوانان و به ویژه دانشآموختگان دانشگاه را داشته باشند.
وزیر علوم افزود: یکی از ثروتهای مهم کشور ما دانشجویان، استادان و مراکز علمی هستند که باید زمینه شکوفایی و استفاده از این ظرفیتها بیش از پیش فراهم شود.
غلامی گفت: با ماموریتگرا کردن دانشگاهها، بازنگری در ایجاد رشته و ساماندهی دانشگاهها میتوان گامهای موثری برای تحول دانشگاهها برداشت که به سمت کیفیسازی تولید علم و فناوری با توجه به نیاز روز جامعه حرکت کنند.
وی با بیان اینکه رویکرد وزارت علوم در این دوره تقویت مراکز علمی و پژوهشی برای تبدیل ایدهها به عمل و بهرهوری بیشتر است، تصریح کرد: در برخی از دانشگاهها از جمله دانشگاههای بزرگ و جامع این روند شروع شده و در این خصوص آموزش مهارت به دانشجویان مخصوصا در دوسال آخر تحصیل در برخی مراکز در حال انجام است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه طرح سربازی در صنعت نیز برای دانشجویان ارشد و دکتری در حال پیگیری است، گفت: ۱۰۰ هزار سرباز در ۶ ماه گذشته در قالب این طرح آموزشهای لازم را پشت سر گذاشتند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز نیز در این جلسه با قدردانی از حضور وزیر علوم و برخی مسئولان استانی در شورای اداری شهرستان مرند تصریح کرد: با بهرهبرداری از ساختمان جدید دانشکده فنی مهندسی مرند میتوان در توسعه آموزشی این منطقه تحول بزرگی ایجاد کرد، چرا که وجود مراکز آموزش عالی در هر منطقه با تربیت نیروهای مختصص با توجه به نیاز جامعه موجب رشد و شکوفایی آن مناطق خواهند شد.
وی افزود: در این استان چندین دانشکده اقماری وابسته به دانشگاه تبریز است که یکی از اینها همین دانشکده مرند است و از جمله برنامههای راهبردی دانشگاه تبریز توجه ویژه به این دانشکدههای اقماری در شهرستانهای منطقه است.
رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به پتانسیلهای دانشگاه تبریز نیز تصریح کرد: امسال جشن هفتادمین سالگرد این دانشگاه همزمان با رویداد بینالمللی تبریز ۲۰۱۸ آغاز میشود و حرکت به سمت مرزهای دانش، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و بینالمللیشدن از جمله برنامههای مهم این دانشگاه است.
دکتر محمد حسننژاد، نماینده مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم خواستار توجه ویژه دولت به خواستههای مردم این منطقه شد.
وی در ادامه از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که به عنوان نماینده دولت تدبیر و امید در این جلسه حضور داشت، درخواست کرد تا ضمن توجه به خواستههای مردم درروند تسریع روند اجرا و اتمام برخی پروژهها عمرانی این شهرستان تسریع شود.
تجلیل از خیرین اهداکننده زمین دانشکده فنی و مهندسی مرند از دیگر برنامههای این مراسم بود.
انتهای پیام/