صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
وزیر علوم به آنا خبر داد:

تغییر در مدل برگزاری کنکور/ کنکور سراسری حداقل تا سال 98 پابرجا است

وزیر علوم از پابرجا بودن کنکور به شکل کنونی تا سال 98 خبر داد و گفت: در نهایت شکل برگزاری کنکور تغییر خواهد کرد و کنکور حذف نمی­ شود.
کد خبر : 275838

دکتر منصور غلامی در گفت­وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره حذف کنکور گفت: حذف کنکور به این معنا نیست که برای انتخاب دانشجو دیگر هیچ آزمونی برگزار نشود بلکه تغییر مدل کنکور را شاهد خواهیم بود.


وی افزود: سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش کارهای کارشناسی دراین زمینه را انجام داده‌­اند باید منتظر توافق نهایی این دو مجموعه باشیم.


وزیر علوم تاکید کرد: داوطلبان باید بدانند که آزمون در رشته‌­های پرطرفدار و همین­طور دانشگاه­‌های پر متقاضی همچنان برگزار می­شود. همچنین باید در مدارس و در مقطع دبیرستان دانشجویان به شکلی استاندارد ارزیابی شوند تا توانایی آنها برای ورود به دانشگاه به صورت واقعی مشخص شود.


غلامی ادامه داد: در نهایت تلفیق همه اینها به عنوان مدل نهایی کنکور ارائه خواهد شد. البته بعید می­دانم این مدل به کنکور سال 98 برسد.


وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره آزمون دکتری و حذف آن گفت: اکنون بخشی از جذب دانشجوی دوره دکتری برعهده دانشگاه­‌ها است البته این آزمون سراسری باید تغییر کند تا همه بتوانند پس از برگزاری آزمون عمومی بر اساس تصمیم دانشگاه­‌ها وارد مرحله گزینش و مصاحبه شوند.


در ادامه همچنین دکترابراهیم خدایی در پاسخ به سوال آنا درباره حذف کنکور دکتری گفت: یک سال قبل از مصوبه مجلس مبنی ­بر برگزاری آزمون سراسری در مقطع دکتری ما آزمون غربالگری برگزار کردیم ولی متاسفانه با تصمیم مجلس ناگزیر به تغییر آن شدیم البته برای اینکه باز هم به شرایط قبلی برگردیم باید قانون اصلاح شود.


وی تاکید کرد: در اصلاح این قانون در مقطع دکتری به دنبال این هستیم که پس از آزمون غربالگری دیگر موضوع قبولی یا عدم قبولی مطرح نباشد و پس از کسب نمره در آن آزمون غربالگری دانشگاه­‌ها برای پذیرش دانشجویان تصمیم بگیرند و پس از آن دانشجویان وارد مرحله گزینش و مصاحبه شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر