رفع انحصار از تلگرام نیازمند فرهنگ سازی است
احمد امیرآبادیفراهانی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره راهکارهای رفع انحصار از تلگرام اظهارداشت: پیام رسانهای داخلی باید مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانند مخاطب خودشان را برای استفاده از این پیام رسانها اقناع کنند.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ سازی و تبیین زیانهای استفاده از پیام رسان تلگرام برای مردم از جمله راهکارهای رفع انحصار از این پیام رسان روسی است، تصریح کرد: اکنون جوی بر جامعه حاکم شده مردم نسبت به حریم خصوصی خود نگران هستند؛ بنابراین باید جامعه به این نتیجه برسد که حریم شخصی در پیام رسانهای داخلی رعایت میشود.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به دستور صریح مقام معظم رهبری به قوه قضاییه و مسئولان اطلاعاتی مبنی بر اینکه کسی حق ندارد وارد حریم خصوصی مردم شود، این مسأله هم برطرف خواهد شد و مردم میتوانند بدون نگرانی از پیام رسانهای داخلی بهره بگیرند.
نماینده مردم قم در مجلس با تاکید بر لزوم تقویت کالای داخلی خاطرنشان کرد: تاکنون پیامهای مردمی را در تلگرام پیگیری میکردیم، اما در حال حاضر پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و آیگپ را نصب کردهام تا با توجه به کیفیت یکی را برای استفاده انتخاب کنم.
به گزارش آنا، 182 نماینده مجلس در بیانیهای اعلام کردند که از اقدامات دبیر شورای عالی فضای مجازی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شکستن انحصار پیام رسان تلگرام در کشور جمهوری اسلامی ایران و برخورد قاطع با این پیام رسان به دلیل عدم رعایت مقررات کشور در فراهم آوردن زمینه لازم برای ایجاد چالش های گوناگون امنیت ملی و برنامه ریزی برای وارد آوردن ضربات اقتصادی به کشور حمایت قاطع میکنند. این نمایندگان همچنین از تلاشهای به عمل آمده برای تشویق و تصویب پیام رسان های بومی در قالب مساعدت های مالی و کمک های تجهیزاتی و اقدامات رسانه ای مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تقدیر کردند.
این 180 نماینده تاکید کردند: موج ایجاد شده در سطح بین المللی برای محدود سازی تلگرام و برخورد قاطع کشورها با این پیام رسان بدون توجه به مصالح کشورها صرفا در جهت تامین منافع و مصالح خود و حامیان استکباری اش گام بر می دارد نشانه درستی تصمیم نظام جمهوری اسلامی در این خصوص می دانیم.
هفته گذشته با انتقال کانال تلگرامی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای به پیام رسان های داخلی، سایر مراکز و دستگاهها نیز بتدریج به پیام رسان های داخلی هجرت کردند.
انتهای پیام/