صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز:

پایان‌نامه‌ها و مقالات با موضوع نماز حمایت می‌شوند

مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: ستاد اقامه نماز و مسئولان فرهنگی از پایان‌نامه‌ها و مقالاتی که درباره نماز و تببین نماز باشد، حمایت می‌کند.
کد خبر : 275712

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام سعید اسمعلی پور در نشست ستاد اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان آذربایجان شرقی که در سالن پروین اعتصامی دانشگاه با حضور نریمانی معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شد با تبریک اعیاد شعبانیه در خصوص بحث و اهمیت نماز، اظهار کرد: معتقدم سخت‌ترین و سنگین‌ترین برنامه‌ای که در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، برنامه‌هایی باشد که مربوط به نماز است.


وی ادامه داد: در گذشته بیان مسائل دینی بیشتر در زمینه تعبدی بوده و مردم همواره از روی تعبد و بندگی خدا به سمت نماز روی می‌آوردند اما امروزه بیان مساله تعبدی دین بویژه نماز از سوی جوانان مسموع نیست.


مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: اگر به دنبال این هستیم تا جوانان ما به سمت نماز سوق یابند باید از همه جهات فواید نماز را بیان کرده و معتقدم نباید برای گرایش دادن جوانان به نماز آنها را تنها از زمینه تعبدی راهنمایی کنیم.



وی وظیفه دانشگاه را تربیت انسان دانست و اظهار کرد: بعد از انقلاب اقداماتی در جهت گرایش جوانان و نوجوانان به نماز صورت گرفته است اما اکثر کارهایی که انجام پذیرفته آموزشی بوده و متاسفانه در بحث پژوهشی نماز در دانشگاه‌ها مغفول واقع مانده است.


مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ادامه داد: در گذشته بیان مسائل دینی بیشتر در زمینه تعبدی بوده و مردم همواره از روی تعبد و بندگی خدا به سمت نماز روی می‌آوردند اما امروزه بیان مسأله تعبدی دین به ویژه نماز از سوی جوانان مسموع نیست.


وی گفت: جوانان ما امروزه در جامعه همه کارها و ملزومات خود را انجام می‌دهند اما در میان آنها توجه به نماز کاهش یافته است.


اسمعلی پور به ماه مبارک رمضان اشاره و بیان کرد: در ماه مبارک رمضان به دنبال احیا و ارتقای سطح فرهنگی جامعه هستیم از این رو باید به گونه‌ای در خصوص نماز و اهمیت آن در میان جوانان بحث کنیم که مورد قبول آنها باشد.


وی تصریح کرد: باید در زمینه‌های مختلف نماز پژوهش و تحقیق‌هایی از سوی مسئولان برگزاری نماز صورت گیرد تا با نتایج بررسی‌ها به جوانان و نوجوان و عامه مردم بیان کنیم که برپایی فریضه نماز از انجام دیگر امور اجتماعی و فردی آنها دور نیست.


مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تاکید بر این که اقبال به سمت برپایی نماز در میان جوانان بسیار است، گفت: برای جلب و توجه جوانان به برپایی نماز باید با زبان آنها در خصوص اهمیت نماز صحبت کنیم و در مقالات و پژوهش‌ها به بخش‌های مختلفی همچون اجتماعی و روانشناسی توجه کنیم.



وی تصریح کرد: در پژوهش‌های روانشناسی می‌توان مطرح کرد که "جالب‌ترین و مفیدترین دارو برای درمان افسردگی اقامه نماز در وقت آن است" چون تاثیر شگرفی بر روح و جان دارد.


اسمعیل پور اذعان کرد: امروزه نیاز جامعه ما این است برای گرایش بیشتر جوانان و نوجوانان به نماز باید در دانشگاه‌ها پژوهش‌های بسیاری در زمینه‌های مختلف، فقهی، روانشناسی، اجتماعی و ... صورت گیرد.


انتهای پیام/

برچسب ها: نماز
ارسال نظر