صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل تاکید کرد:

ضرورت تاسیس اتحادیه روسای دانشگاه‌های ایران و افغانستان/ تحصیل ۲۲ هزار دانشجوی افغانستانی در کشور

دکتر حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در همایش توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، بر ضرورت تأسیس اتحادیه رؤسای دانشگاه‌های ایران و افغانستان تأکید کرد.
کد خبر : 275037

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سالارآملی در این همایش با بیان اینکه در مجموع ۲۲ هزار دانشجوی افغانستانی در دانشگاه‌های ایران مشغول به تحصیل هستند اظهار داشت: از این تعداد ۴۹۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، ۵۹۲ نفر در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۷۸۳۸ نفر در دانشگاه آزاد اسلامی و ۳۵۰۸ نفر در دانشگاه پیام نور مشغول تحصیل هستند.


وی درخصوص همکاری‌های دانشگاهی بین دو کشور ایران و افغانستان تصریح کرد: دانشگاه‌های علامه طباطبایی، الزهرا (س)، فردوسی مشهد، علم و صنعت ایران، صنعتی امیرکبیر سبزوار و پیام نور در سال گذشته در زمینه‌های تربیت دانشجویان، نشست رؤسای دانشگاه‌های دو کشور، حضور در نمایشگاه کتاب، اعطای بورس به زنان هیئت علمی افغانستان و ارائه فرصت‌های مطالعاتی با دانشگاه‌های افغانستان همکاری‌های مطلوبی داشته‌اند.


رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم از وجود سه شعبه دانشگاهی ایران در افغانستان خبر داد و بیان کرد: دانشگاه پیام نور در سه شهر افغانستان شعبه دارد، ضمن آنکه دانشگاه آزاد و دانشگاه جامعه المصطفی در کابل شعبه دارند.


قائم مقام وزیر علوم به همکاری‌های چندجانبه این وزارتخانه با مؤسسه GIZ آلمان در رشته معدن و مذاکره با سازمان یوتاما (با حمایت ایتالیا) اشاره کرد و بر ضرورت داشتن نقشه راه همکاری‌های علمی دانشگاهی بین دو کشور، گذار از مرحله آموزش صرف به برنامه‌های آموزشی و پژوهشی و همچنین گذر از رشته‌های علوم انسانی به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاربردی تأکید کرد.


به گفته وی اعطای بورس به مربیان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های افغانستان، انتقال تجربیات در پژوهش، برنامه‌ریزی آموزشی، سنجش دانشجو ارتقای اساتید، راه‌اندازی دانشگاه مشترک فنی و حرفه‌ای و کاربردی، تأسیس اتحادیه رؤسای دانشگاه‌های دو کشور و همکاری‌های علمی دانشگاهی در حوزه سنجش و آموزش، محورهای عملیاتی همکاری‌های آینده ایران و افغانستان را تشکیل می‌دهند.


انتهای پیام/

برچسب ها: افغانستان ایران
ارسال نظر