صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
وزیر بهداشت:

دانش‌آموزان درگیر سبک زندگی غربی نشوند

وزیر بهداشت با تاکید بر این که سلامت روح و روان، مقدمه سلامت جسم است، افزود: باید مراقبت کرد که دانش آموزان درگیر سبک زندگی امروز که عمدتا غربی است و ملت‌های زیادی را درگیر کرده است، نشوند.
کد خبر : 274718

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت،‌ سید حسن هاشمی در همایش سراسری سفیران سلامت دانش آموزی در یکی از مدارس دخترانه تهران گفت: امروزه دانش آموزان با آسیب‌های روحی و روانی زیادی مواجه هستند، چرا که جهان به صورت یکپارچه درآمده و فضای مجازی با انبوهی از اغواگری‌ها، سطح ارتباطات را گسترش داده است و امروز، به ظاهر، تکنولوژی به کمک بشر آمده است، اما شیرینی زندگی دوران گذشته به کام نسل ما لذت‌بخش‌تر بود.
وزیر بهداشت با تاکید بر این که با شهری شدن زندگی، گسترش آپارتمان نشینی، تغییر سبک زندگی، تغییر سبک غذایی و کاهش تحرک بدنی، آسیب‌های جدی در کمین سلامتی دانش آموزان قرار دارد، افزود: به همین دلیل باید مراقبت کرد که دانش آموزان درگیر سبک زندگی امروز که عمدتا غربی است و ملت‌های زیادی را درگیر کرده است، نشوند.
هاشمی با بیان این که بهترین زمان اصلاح عادات غلط در افراد، دوران مدرسه، به خصوص قبل از دبستان است، افزود: در ایران بیش از سه برابر میزان استاندارد نمک مصرف می‌شود، همچنین میزان مصرف شکر نیز بالا است، این موضوع باعث ابتلا به دیابت می‌شود. علاوه بر کاهش مصرف این مواد، باید روزانه 20 دقیقه تحرک داشته باشیم.
وزیر بهداشت تاکید کرد: مهم‌ترین اتفاقی که در وزارت آموزش و پرورش باید بیفتد توجه به سبک زندگی است و در دنیا بیشتر از کشور ما به این موضوع توجه می‌کنند. ما شعار می‌دهیم، آنها عمل می‌کنند.
هاشمی ضمن تشکر از آموزش و پرورش برای برداشتن آزمون‌های مقطع ابتدایی، گفت: ما به موضوع سلامت روان بسیار بی توجه هستیم، هرکدام از بخش‌های جامعه در جهت صحیحی عمل نمی‌کنند.
وی گفت: چرا باید آمار آسیب اجتماعی و طلاق در کشور بالا باشد؟ این یعنی رسانه، خانواده و مدرسه درست عمل نمی‌ کنند، باید ریشه این مسائل را که همین دوره دانش آموزی است، درست کنیم.
وزیر بهداشت با تاکید بر این که آموزش و پرورش باید به بخش تربیتی که بیشترین نیاز ما است توجه کند، گفت: در دوران مدرسه و دانشگاه درس های زیادی فراگرفتیم، اما آنچه مهم است، درس زندگی است که آینده ایران و انقلاب و دانش آموزان را می‌سازد.
دکتر هاشمی با اشاره به این که وزارت آموزش و پرورش گام های اولیه را در راستای سلامت روان برداشته است، افزود: یکی از گرفتاری‌‌های ما در ایران حسادت، رقابت‌های منفی و چشم و هم‌چشمی است. ما از این صفات رنج می‌بریم، این مسائل را در سنین مدرسه باید اصلاح کرد.
وزیر بهداشت با تاکید بر این که سلامت روح و روان، مقدمه سلامت جسم است، افزود: به دانش آموزانی که سفیر سلامت هستند افتخار می‌کنیم، چرا که هم مراقب سلامت جسم و روان خود و هم مراقب سلامت دیگران هستند.
هاشمی با بیان این که در حال حاضر یک میلیون و 700هزار سفیر سلامت در کشور داریم، افزود: خوب نیست انسان واعظ باشد اما خودش عمل نکند، اگر دیگران را به راستگویی و خدمت دعوت می‌کنیم باید خودمان در انجام آن پیشقدم باشیم، امروز حرف اثر ندارد، عمل لازم است، مردم عمل می‌خواهند نه موعظه.
وی افزود: ایران عزیز ما آینده بسیار خوبی دارد و افراد زیادی در داخل کشور دلسوز هستند، اما سرد وگرم دنیا را کمتر چشیده‌اند، به همین دلیل به هر چیزی ایراد می‌‌گیرند، اما راه حل ارائه نمی‌دهند و ما هم در رودخانه‌ای افتاده‌ایم که ناامیدی را ترویج می‌دهد، این کار فقط روح و روانمان را اذیت می‌‌کند و کشور را در معرض خطرات جدی قرار می‌دهد.


هاشمی گفت: به دانش آموزان توصیه می‌کنم از هرچه انرژی منفی است دوری کنند و در راه سازندگی قدم بردارند و یقین داشته باشند که آینده روشن است.


انتهای پیام/

ارسال نظر