صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۵ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
استاد نورولوژی دانشگاه آکسفورد:

دانشجویان ایرانی ظرفیت تبدیل به بهترین استادان و پزشکان دنیا را دارند

استاد نورولوژی دانشگاه آکسفورد گفت: تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی ظرفیت تبدیل به بهترین استادان و پزشکان دنیا را دارند.
کد خبر : 274068

به گزارش خبرگزاری آنا، پروفسور «کوین تالبوت» استاد نورولوژی دانشگاه اکسفورد در حاشیه نخستین کنگره بین المللی پزشکی آکادمیک ایران با ابراز خرسندی از حضور در این کنگره گفت: «تحقیقات من در مورد علم نورولوژی است که متاسفانه روش‌های درمانی کمی وجود دارد. بنابراین به رغم وجود بیماری‌های شناخته شده همچنان نیاز به تحقیقات زیادی داریم.»


وی افزود: «پزشکان آکادمیک افرادی هستند که به دلایل ایجاد بیماری‌ها به مکانیسم عمل بیماری‌ها علاقه دارند و در این باره تحقیق می‌کنند؛ من قسمتی از وقتم را برای معاینه و درمان بیماران ALS که تخریب کننده سیستم‌ عصبی است، صرف می‌کنم و قسمت دیگر وقتم را به تحقیقاتی می‌گذرانم که دلایل این بیماری و عوامل ایجاد و درمان‌های مختلف آن را بررسی کنیم.»


تالبوت اظهار کرد: «خوشحالم که در ایران امکانات فراوان و پتانسیل بالایی در کنار دانشجویان توانمند وجود دارد؛ تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی را ملاقات کردم که پتانسیل تبدیل شدن به بهترین اساتید و پزشکان دنیا را دارند و باید امکانات زیادی در اختیار آنها قرار گیرد.»


در ادامه این همایش دکتر «دیوید وارول» استاد بازنشسته پزشکی دانشگاه آکسفورد نیز بیان کرد: «سال‌های زیادی بود که علاقه داشتم به ایران سفر کنم که خوشبختانه به واقعیت پیوست؛ برای نخستین بار در ایران، این کنگره بر روی ارتباط تحقیقات پزشکی و کلینیکی تمرکز می‌کند.»


وی ادامه داد: «من در این مدت کوتاهی که به ایران آمدم همانطور که انتظار داشتم بسیار تحت تاثیر تاریخ کهن ایران و فرهنگ غنی ایران قرار گرفتم. همچنین تاثیرگذاری ایران در تاریخ علوم پزشکی به واسطه افراد و نوابغی مانند ابوعلی‌سینا در علوم نوین پزشکی انگلیس انکار ناپذیر است. در همین راستا هدف این کنگره آغاز یک همکاری بین تحقیقات پزشکی بین انگلیس و ایران است که بتوانند سطح علوم پزشکی را ارتقا دهند.»


این پروفسور نورولوژی ادامه داد: «در این چند روز با پزشکان مختلفی هم صحبت شده ام که خوشبختانه اهداف مشترک زیادی داریم. شاید تعجب کنید که اکسفورد رشته پزشکی گرمسیری دارد. من اکثر زندگی خودم را در کشورهای مختلفی مثل برزیل و تایلند گذراندم. همانطور که می دانیم نقاط زیادی در ایران گرمسیر هستند که بیماری های مختلف و زیادی در آن وجود دارد.»


وارول یادآور شد: «علاقه خاصی در این رشته به حیوانات و گیاهان سمی دارم و ایران دارای گونه های مختلفی از حیوانات است و همین مشکل بزرگی برای نقاط غیرشهری است. در همین راستا علاقه زیادی به دیدن از اهواز در جنوب ایران دارم که مشکل آنها گزیدگی عقرب است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر