صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۰ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۷

چرا تصور فقر از فقیربودن خطرناکتر است؟

سخنگوی وزارت بهداشت به تشریح تشکیل سازمان رفاه اجتماعی و برخورد با تخلفات افزایش هزینه‌های خدمات بیمارستانی به دلیل نوسانات ارز پرداخت.
کد خبر : 273601

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، ایرج حریرچی در خصوص افزایش قیمت خدمات درمانی در کشور با توجه به نوسانات بازار ارز، گفت: باید از مسئولان بیمارستانهای دولتی، خصوصی و غیردولتی تشکر کنم که در اکثر موارد، مطابق قانون و تعرفه قانونی عمل می‌کنند اما در تصویب و ابلاغ تعرفه پزشکی سال 1397 تاخیری به وجود آمده که مراکز درمانی موظف هستند، تعرفه سال گذشته را دریافت کنند و از این بابت، شرمنده ایم.


معاون کل وزارت بهداشت یادآور شد: به هیچ عنوان در برخورد با دریافت خارج از تعرفه قانونی، با هیچ فرد متخلفی، کوتاهی نخواهیم کرد و انتظار عمومی جامعه نیز همین است و اجازه نخواهیم داد که درصد اندکی از متخلفین، وجهه ارائه دهندگان خدمات در بخشهای دولتی، خصوصی و غیردولتی را تخریب کنند.


رفع فقر موجب افزایش سطح سلامت جامعه می‌شود


حریرچی در خصوص تشکیل سازمان رفاه اجتماعی نیز خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مورد درخواست ما، مبارزه با فقر و عوامل فقرزا در جامعه است. شرایط فقر در حوزه‌های مختلف، مشکلات سلامت روان جامعه را افزایش می‌دهند و در دنیا ثابت شده که رفع فقر، یکی از مهمترین عوامل افزایش سطح سلامت جامعه است و حتی تصور فقیر بودن افراد را بیمار می‌کند بطوریکه افراد نباید خود را فقیر تصور کنند که خطر افسردگی و اختلال روان اینگونه تصورات بسیار مخرب است.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر