صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور:

تاثیر برگزاری رویداد اینوتک سلامت در حوزه صنایع غذایی

مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به برگزاری رویداد اینوتک سلامت، گفت: سال 97 سال حمایت از تولید ملی است که برگزاری اینوتک سلامت نیز گامی خواهد بود که کارآفرینان مورد حمایت هرچه بیشتر قرار گیرند.
کد خبر : 273363

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مهدی فرهودی در آستانه برگزاری رویداد اینوتک سلامت، اظهار کرد: این رویداد شبکه‌ای برای ارتباط هسته‌های فناورانه، سیاست‌گذاران حوزه تغذیه و صنایع غذایی و سرمایه گذاران و مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری فراهم می‌کند.


وی افزود: امروزه بسیاری از فناوران در حوزه تغذیه و صنایع غذایی مشغول هستند و برگزاری این رویداد کمک می‌کند تا این افراد مشکلات و چالش‌هایی را که در پیشبرد اهداف خود دارند با حضور مسئولان و دست‌اندرکاران مربوطه درمیان بگذارند.


مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ادامه داد: امروزه شرکت‌های زیادی در ارتباط با موضوع ایمنی و امنیت مواد غذایی فعالیت می‌کنند که امروزه مهم‌ترین چالش کارآفرینان در این حوزه تامین بازار بوده و بسیاری از محصولات در بازاریابی مشکل دارند که برگزاری این رویداد شرایطی را فراهم می‌کند که محصولات تولید شده توسط کارآفرینان در نمایشگاه‌های جانبی رویداد اینوتک معرفی شوند.


فرهودی اضافه کرد: از طرفی کارآفرینان این حوزه برای اینکه محصولات خود را تجاری سازی کنند نیاز به سرمایه‌گذاری دارند که این رویداد شرایط را برای این مساله فراهم می‌سازد؛ همچنین مساله دیگر در کارآفرینی حوزه غذا موضوع مجوزها است در این شرایط لازم برای اخذ مجوزها جهت تجاری‌سازی محصولات از طریق ارتباط و مذاکره با سیاست‌گذاران صنعت غذا آشنا می‌شوند.


مدیر مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بیان کرد: همچنین در این رویداد امکان ارائه مشاوره‌های عمومی، علمی و تخصصی برای کارآفرینان فراهم شده و این افراد می‌توانند با کارشناسان مربوطه این اقدام را انجام دهند.


عضو کارگروه علمی رویداد اینوتک سلامت گفت: مرکز رشد انستیتو تحقیقات صنایع غذایی کشور فعالیت خود را از شهریور سال 95 آغاز کرده که در این مدت 25 واحد فناوری از طریق کمیته‌های جذب در این مرکز پذیرش شده‌اند.


فرهودی ایجاد شبکه‌ای در خلق زیست بوم کارآفرینی را از مهم‌ترین اهداف برگزاری رویداد اینوتک برشمرد و گفت: این شبکه شامل فناوران، کارآفرینان حوزه سلامت غذا،‌ شتاب‌دهنده‌ها، مدیران و صاحبان صنایع است.


وی بیان کرد: این رویداد فرصت خوبی برای معرفی محصول بوده تا فناوران محصولات خود را در حضور سرمایه‌گذاران معرفی کنند و هسته‌های نوپا و شرکت‌ها شرایطی برایشان فراهم می‌شود که قبل از ظهور مستقل در کشور در معرض قضاوت و داوری اولیه از جانب متخصصان، صاحبان صنایع، حامیان مالی، سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران قرار گیرد.


فرهودی در پایان خاطرنشان کرد: سال 97 سال حمایت از تولید ملی بوده که امیدواریم برگزاری رویداد اینوتک سلامت نیز گامی موثر برای حمایت هرچه بیشتر کارآفرینان باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: کارآفرینان
ارسال نظر