صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۸ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

استعمال سیگار در میان دختران جوان روبه افزایش است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: امروزه استفاده از سیگار در میان بانوان و دختران جوان در حال افزایش است و این امر زنگ خطری برای سلامت این قشر از جامعه به شمار می‌رود.
کد خبر : 273219

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا دارابی در نشست کمیته پیشگیری از مرگ و میر مادران با بیان اینکه مادران نقش کلیدی در خانواده ایفا می‌کنند و تامین سلامت آنها نقش بسزایی در ارتقاء سلامت خانواده و اجتماع دارد، خاطرنشان کرد: سیستم‌های بهداشتی و درمانی و همچنین عوامل اجتماعی باید برای شناسایی مادران باردار، پیگیری دوران بارداری، پیشگیری از بروز خطر در این دوران و انجام زایمان مناسب و ایمن بسیج شوند.


وی با بیان اینکه مادران باردار تنها متعلق به خود نیستند بلکه جنین و اعضای خانواده وی نیز متاثر از حضور سلامت مادر هستند، تاکید کرد: بر این اساس تمامی مادران باردار حتی در دورترین نقاط به صورت اجباری باید زیر پوشش کنترل‌های بهداشتی و درمانی قرار گیرند و در صورت مراجعه به مراکز درمانی باید خدمات به آنها ارائه شود.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گسترش زندگی شهرنشینی و تغییر سبک زندگی موجب افزایش بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون و افسردگی شده است، خاطرنشان کرد: مادران باردار نیز ممکن است مبتلا به بیماری‌های غیر واگیر شده باشند و از آن اطلاعی نداشته باشند بنابراین باید سیستم‌های بهداشتی و درمانی توجه ویژه‌ای نسبت به این موضوع داشته باشد.


دارابی با اشاره به اینکه عوامل و آسیب‌های اجتماعی نیز در سلامت افراد از جمله مادران باردار اثر گذار است، تصریح کرد: امروزه استفاده از سیگار در میان بانوان و دختران جوان در حال افزایش است و این امر زنگ خطری برای سلامت این قشر از جامعه به شمار می‌رود.


وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت نمی‌تواند به تنهایی بار سنگین سلامت جامعه را بر دوش بکشد و تمامی سازمان‌ها و جامعه باید برای ارتقاء سلامت تلاش کنند، تصریح کرد: مولفه‌های اجتماعی اثر گذار بر سلامت باید توسط خود مردم و سایر سازمان‌ها و نهادها کنترل شود تا بتوانیم جامعه‌ای سالم و پویا داشته باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر