صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
محمدرضا رودکی:

منصوری بهترین مربی دنیا در آنالیز مسائل فنی و تکنیکی است

مدیر تیم‌های ملی‌ جودو گفت: افرادی که بدون سند و مدرک از جودوکاران انتقاد می‌کنند کارشناس  نیستند.
کد خبر : 273174

محمدرضا رودکی مدیر تیم‌های ملی‌ جودو در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا درباره نتایج تیم‌ملی‌جودو در چهار گرندپری در سال 2018 گفت: «تاکنون چهار گرندپری در سال 2018 در رشته جودو برگزار شده است که ما در مسابقات گرندپری گرجستان و آنتالیا با توجه به برنامه‌ریزی که داشتیم از نخبگان جودو در اوزان محتلف استفاده کردیم و خدا را شکر با توجه به نتایجی که برخی جودوکاران به دست آوردند باعث شد رنکینگشان ارتقا پیدا کند.»


وی گفت: «‌باتوجه به اینکه مسابقات گرندپری به صورت فشرده برگزار می‌شود از همین روی همه تیم‌ها با آمادگی کامل حضور ندارند البته کشورهایی همچون ژاپن، آلمان برزیل که بوجه کلانی دارند و برای هر مسابقه چندین تیم اعزام می‌کنند اما ما متاسفانه این شرایط را نداریم البته خدا را شکر از زمانی که درخشان مسئولیت فدراسیون را برعهده گرفته است هزینه های ما به شدت کاهش پیدا کرده است که خودش یک امتیاز ویژه محسوب می‌شود. در هر حال ما براساس داشته هایمان جودوکاران را به مسابقات اعزام می کنیم، جودوکارانی مانند محجوب، ملایی، بریمانلو و خجسته در این چند وقت اخیر شرایط خیلی خوبی داشتند و توانستند رنکینگشان را ارتقا دهند. البته جودوکارانی مانند محجوب و ملایی شرایط ویژه‌ای دارند و از بهترین ها دنیا هستند و کسانی بودند که از گذشته هم در اردوی تیم ملی حضور داشتند اما به هر حال تلاش فدراسیون هم باعث شد آنها حفظ شود، همانطور که می دانید واقعا جودو در یک مقطعی در ورطه نابودی بود و به قدری اسیر حواشی ها شده بود که از هدف اصلی اش دور شده بود.»


رودکی در پاسخ به اینکه تیم‌ملی بر روی تک ستاره تکیه کرده است،‌اظهار کرد: «در همین چند وقت اخیر جودوکاران موفقی همچون بریمانلو و خجسته و حتی رشنونژاد به تیم ملی وارد شدند هرچند که البته رشنونژاد به دلیل مشکلات مالی که برای او پیش آمد تصمیم گرفت از ایران برود. اما در هر حال ما در فدراسیون جودو علاوه بر حفظ جودوکاران قدیمی و جذب نیروهای جوان شرایط را سر و سامان دادیم.نباید یادمان برود که واقعا شرایط در جودو خیلی بهم ریخته و آشفته بود و حالا با نظم و ترتیب اوضاع سر و سامان گرفته است.ضمن اینکه جودو رشته دیربازدهی است و زمان می‌برد تا در این رشته نتیجه مورد نظر را به دست بیاوریم. در حال حاضر ما برای یک سال آینده برنامه ریزی کردیم و می‌دانیم برای چه مسابقاتی چه نفراتی اعزام شوند. هم اکنون اردوی تیم نوجوانان و جوانان و همچنین بزرگسالان و بانوان در حال برگزاری است و شرایط خوب پیش می رود. نتایجی هم که در هر مسابقه به دست آمده برای ما راضی کننده بوده و قطعا می دانیم با این برنامه ریزی‌ها در سال های آتی بهتر از این هم خواهیم شد.»


مدیر تیم‌های ملی در پاسخ به اینکه چرا آندره که یکی از مربیان شناخته شده است و مربی چندین قهرمان المپیک است در کشور ما به عنوان سرمربی انتخاب نشده است؛ گفت:«در این که آندره یکی از مربیان شناخته شده جودوی ایران است که کارنامه قابل قبولی هم دارد شکی نیست. او در راس فدراسیون ازبکستان بوده و باتوجه به تغییراتی که در کادرفنی ازبکستان به وجود آمد پیشنهاد ایران را قبول کرد وگرنه با فدراسیون کشورش کار می کرد. در هر حال باتوجه به تجربه ای که ما از سال های گذشته داریم مربیان بزرگی در رشته جودو به ایران آمده بودند اما متاسفانه گاهی اوقات به دلیل عدم مدیریت درست نتیجه نگرفتیم البته در این میان افرادی دیگری هم بودند که بدون هیچ کارنامه درخشانی مدیریت تیم ملی را برعهده گرفتند که سرانجام باعث شکست و ناکامی شد.از همین روی ما در جذب آندره به همه موارد توجه کردیم و بیشتر تجربه او برای ما ارزشمند بود و از همین روی با این مربی قرارداد یک ساله بستیم.»


رودکی در پاسخ به اینکه منصوری در تیم ملی خوب نتیجه نگرفته است و بهتر نیست آندره که مربی قهرمانان المپیک بوده و حالا که در تیم ملی است، امور را برعهده بگیرد،عنوان کرد: «کادرفنی از نظر دانش علم روز و مربیگری چیزی کم ندارند. در کل دنیا معدود مربیانی داریم که قهرمانان را به خوبی از نظر فنی و تکنیکی بتواند آنالیز کند خدا را شکر منصوری که هم اکنون هدایت تیم ملی را برعهده دارد این ویژگی را دارد او در بحث برنامه نویسی برای جودوکاران بسیار کارکشته است و اتفاقا برنامه هایی که او برای جودوکاران می نویسد ما با مربیان فدراسیون جهانی چک می‌کنیم و آنها هم تاکید می‌کنند که این برنامه‌ها درست نگارش شده‌اند. آن چیزی که برای ما در کادرفنی اهمیت دارد تجربه بین المللی و به ثمر رسیدن یک ورزشکار برای المپیک و کسب مدال باارزشمند آن رقابت هاست و از همین روی از حالا با جذب آندره و برنامه مشترکی که او با منصوری دارد در راه این موفقیت قدم گذاشتیم.»


مدیر تیم‌های ملی در پاسخ به اینکه گفته می شود آندره هنوز تجربیاتش را در اختیار جودوکاران نگذاشته است؛ عنوان کرد:«معمولا هر شخصی که وارد یک کشور دیگر می شود کمی زمان می برد تا با افراد ارتباط برقرار کند. آندره هم از این قاعده مستثنی نیست اما ما همه امور را زیر نظر داریم و با هدف رسیدن به موفقیت کارها را انجام می دهیم و به طور حتم تا چند وقت دیگر همه چیز خیلی خوب تر از حالا پیش می رود و هیچ مشکلی هم وجود نداشته باشد.»


رودکی در پایان به کسانی که از عملکرد جودوکاران انتقاد می کنند؛‌گفت: «‌کسانی که بدون سند و مدرک از جودوکاران انتقاد می‌کنند کارشناس نیستند. در سال‌های گذشته وضعیت جودو به گونه‌ای بود که کم و بیش به مدال می رسیدند ولی حالا ما در هر مسابقه‌ای یکی دو مدال داریم و از طرفی رنکینگ آنها ارتقا پیدا کرده است.در گذشته جودوکاران زیادی نداشتیم اما حالا چندین نیروی جوان به این تیم ترزیق شده است. از آن طرف ما ورزشکاران قدیمی داریم که البته سرمایه گذاری بر روی آنها از گذشته بود اما به هر روی ما الان آنها را حفظ کردیم و رنکینگشان را از گذشته تا به امروز مقایسه کنید و کاملا متوجه می شوید که جودو در مسیر پبشرفت قرار گرفته است.»



انتهای پیام/

ارسال نظر