صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۷ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم خبر داد؛

راه‌اندازی مراکز توانمندسازی اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های کشور

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی، در نشست هم‌اندیشی و آشنایی با سامانه آموزش عالی (HES) که با حضور رؤسای گروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی درسی و گسترش آموزش عالی صبح امروز در محل این وزارتخانه برگزار شد، از راه‌اندازی مراکز توانمندسازی اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های کشور خبر داد.
کد خبر : 273121

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدرضا آهنچیان در این نشست اظهار داشت: هدف، روش و چگونگی اجرای برنامه‌های درسی، از مهم‌ترین مباحثی است که در گروه‌های تخصصی برنامه‌‌ریزی درسی و گسترش آموزش عالی باید بر روی آن تمرکز شود.


وی بر ارزشیابی و نظارت بر اجرای برنامه‌های گروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی درسی و گسترش آموزش عالی تأکید و اظهار امیدواری کرد گروه‌های تخصصی به صورت سالانه یا دوسالانه از لحاظ اقدام و سطح اقدام درخصوص بازنگری، تدوین برنامه‌ها و مأموریت‌هایی که بر عهده دارند مورد ارزشیابی قرار گیرند.


آهنچیان، تقویت گروه‌‌های تخصصی از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی و جزوات، سیاست ادغام بخش‌های پژوهش و فناوری در حوزه‌های برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی و ارتقای سطح اثربخشی گروه‌های تخصصی را به عنوان مأموریت‌های مطمع نظر دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی عنوان کرد.


وی با اشاره به شعار ملی سال مبنی بر «حمایت از کالای ایرانی» و سیاست‌های کلان کشور در افزایش تولید ملی و بحث توسعه از زاویه علم، خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم در سال ۱۳۹۷ دنبال می‌شود «ارتقای برنامه‌های مهارت‌افزایی دانشجویان» است.


مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی بر توجه به ارتقای مهارت‌افزایی در برنامه‌های درسی و چگونگی برنامه‌ریزی درسی در راستای افزایش تولید ناخالص ملی که منجر به ارتقای سطح اقتصاد ملی کشور می‌شود تأکید کرد.


وی به بهبود کیفیت تدریس و لزوم توانمندسازی اعضای هیات علمی با تأکید و تمرکز بر اعضای جوان‌تر و تازه استخدام شده اشاره کرد و گفت: درصدد هستیم مراکز توانمندسازی اعضای هیات علمی را در دانشگاه‌ها فعال کنیم تا بتوانیم از طریق اعضای هیات علمی که در مسیر توانمندسازی گام برمی‌دارند نسبت به ارتقای کیفیت آموزشی با همت جدی‌تری پیش رویم.


انتهای پیام/

ارسال نظر