صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۲ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۷
فیس‌بوک طلبکار شد؛

اگر حریم شخصی می‌خواهید پولش را بدهید!

فیس بوک قصد دارد از کاربرانی که اصرار دارند داده‌های خصوصی آنان از دسترس شرکت‌های خصوصی دور بماند، پول بگیرد.
کد خبر : 271449

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک پست، شریل سندربرگ از مدیران ارشد شرکت فیس بوک در این مورد گفته است: گزینه های مختلفی در دسترس کاربران فیس بوک قرار دارد. اما گزینه عدم دسترسی شرکت های ثالث به داده های خصوصی کاربران محصولی است که دسترسی به آن با پرداخت پول ممکن است.


اظهارات این زن میلیاردر 48 ساله تنها چند روز بعد از افشای مجموعه ای از تخلفات فیس بوک صورت گرفت که نشان می دهد این شرکت چندان برای حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران خود تلاش نمی کند و داده های خصوصی ده‌ها میلیون نفر از کاربرانش در دسترس شرکت های ثالث قرار گرفته و آنها از همین اطلاعات برای تحلیل رفتار رای دهی میلیونها آمریکایی در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری گذشت آمریکا سواستفاده کرده اند.


علاوه بر این فیس بوک اطلاعات مربوط به تماس ها و پیام های رد وبدل شده کاربران با استفاده از تلفن همراه را ضبط و نگهداری می کند. در چنین شرایطی سندربرگ به جای عذرخواهی از کاربران توقع دارد آنها برای حفظ حریم شخصی خود در این شبکه اجتماعی پول بدهند.


وی در اظهار نظر تامل برانگیز دیگری تصریح کرده که کاربران نباید انتظار داشته باشند که رسوایی های اخیر در حوزه حریم شخصی کاربران، آخرین رسوایی های فیس بوک در این زمینه باشد. سندربرگ در این مورد گفته است: انتظار نداشته باشید که من اینجا بنشینم و بگویم که که قرار نیست ما موارد بیشتری را پیدا کنیم. چون قرار است پیدا کنیم!


سندربرگ همچنین اعتراف کرده که فیس بوک تنها در همین اواخر گام هایی را برای ایمن سازی داده های کاربران که در اختیار دارد، برداشته است و این در حالی است که اولین موارد نشت اطلاعات از این شبکه اجتماعی در دسامبر سال 2015 کشف شده بود. به گفته سندربرگ، مدیران فیس بوک در آن زمان تصور می کردند که کمبریج آنالیتیکا داده های جمع آوری شده از کاربران را پاک کرده است، ولی این تصور اشتباه بوده است.


سندربرگ تصریح کرده است: ما باید خودمان این مساله را کنترل می کردیم. آنها به ما تضمین داده بودند که این کار را بکنند. ولی این طور نبود و ما تا زمانی که دیگران به ما خبر دادند از این مساله مطلع نشدیم. این مدیر ارشد فیس بوک منکر فروش اطلاعات کاربران فیس بوک به آگهی دهندگان شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر