صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۷ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۷
مربی ایرانی تیم ملی جوجیتسو آمریکا:

بی‌عدالتی مانع خدمتم به تیم ملی ایران شد/ بی‌تفاوتی درخشان و رستمیان به جوجیتسو

مدرس تیم ملی جوجیتسو آمریکا گفت: به رغم آنکه دوست داشتم به تیم ملی کمک کنم ولی مانع آن شدند تا به رشد جوجتسو کمک کنم.
کد خبر : 270901

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، ایمان حاجی‌هاشمی پس از آنکه سال‌ها موفق شد در رقابت‌های بین‌المللی مختلف رشته ورزشی رزمی جوجیتسو عناوین قهرمانی را به دست آورد مورد در سال 2014 و در مسابقات جهانی فرانسه مورد توجه فدراسیون جوجیتسو آمریکا قرار گرفت و به عنوان مربی و مدرس تیم ملی جوجیتسو آمریکا انتخاب شد و جهت شرکت در سمینارهای این فدراسیون به امریکا دعوت شد. اگر چه این موضوع با بازتاب آنچنانی همراه نبود ولی حاجی‌هاشمی که گرین کارت ورزشی آمریکا را در اختیار دارد و 2.5 سال دیگر شهروند این کشور خواهد شد مشغول فعالیت ورزشی‌اش است و در آینده در سمیناری در کشور کانادا برای جوجیتسوکاران این کشور برگزار خواهد کرد.


حاجی‌هاشمی که دوست داشت در خدمت جوجیتسو ایران باشد و زیرنظر فدراسیون جودو به ورزش جوجیتسو خدمت کند، پس از آنکه تلاش‌هایش دیده نشد به ناچار به امریکا مهاجرت کرد. وی در خصوص اینکه هنوز هم دوست دارد به ورزش جوجیتسو ایران کمک کند یا خیر، گفت: «تردیدی نیست که دوست دارم به رشد ورزش جوجیتسو در ایران کمک کنم ولی وقتی شرایط همکاری وجود ندارد، من چگونه می‌توانم به این ورزش کمک کنم.»


وی ادامه داد: «متاسفانه کسانی که هیچ سابقه‌ای در جوجیتسو نداشته و ندارند مربی تیم ملی می‌شوند، تیم ملی جوجیتسو را بهتر این است که تیم ملی جوجیتسو فامیلی بنامیم. وقتی در تیم ملی ارنج مربی و ورزشکار ده سال متوالی یک سری افراد باشند این بدان معنی است که ما محدود و بسته عمل کرده‌ایم. این یعنی هیچ رقابتی ایجاد نکرده‌ایم این یعنی فقط با توجه به رابطه‌هایمان در سمت مربیگری باقی مانده‌ایم و کوچکترین نگاهی به افراد مستعد نداشته‌ایم. یعنی برنامه‌ریزی و پشتوانه‌سازی برای تیم ملی انجام نشده است.»


کاپیتان اسبق تیم ملی ایران افزود: «من در ابتدای سال 2017 پیشنهاد مربیگری تیم ملی جوجیتسو آمریکا را دریافت کردم ولی این موضوع بازتاب آنچنانی نداشت. این درحالی بود که پس از انتخاب آقای رشیدی به عنوان رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی و به دنبال آن نامه تبریک رئیس فدراسیون جوجیتسو آمریکا، این موضوع با بازتاب وسیعی مواجه شد ولی با اینکه نامه دعوت اینجانب به فدراسیون ورزشهای رزمی، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اعلام شد هیچ گونه بازتابی نداشت.»



وی یادآور شد: «در 10 سال گذشته آقای رستمیان مسئولیت جوحیتسو ایران را برعهده دارد. او بیشتر به بیزینس و تجارت خود مشغول است و رئیس فدراسیون جودو آقای درخشان هم که جوجیتسو زیرشاخه فدراسیون اوست توجهی به اتفاقات درون این ورزش ندارد. برای همین هم بسیاری حق‌خوری‌ها دیده نمی‌شود. سرمربی تیم ملی آقای سید امیرخوش‌بین هستند که با او دوستی دیرینه داشتم و زحمت‌های او را که در طی این سالها برای ملی‌پوشان کشید ارج می‌نهم و برای او نهایت احترام را قایلم ولی وقتی دیدم او هم توجهی به حق‌خوری‌ها ندارد ارتباطم را با وی قطع کردم. با توجه به چه قانون و معیاری مربی تیم ملی جوانان میشود دوست و برادر مربیان تیم ملی؟ اینقدر بی قانونی چطور یکجا ... کسانی که یک شبه مربی تیم ملی جوجیتسو ایران شدند الان خود را در بالاترین سطح فنی و اخلاقی می‌دانند در صورتیکه بنده حتی این فرد را در حد مربی یک تیم ساده هم نمی‌دانم و از لحاظ فنی این آقا را تایید نکرده و نخواهم کرد چه به رسد در حد ملی.
من از ابتدای ورود جوجیتسو به ایران اردونشین تیم ملی بودم و به خوبی می‌دانم که چقدر از استعدادها و ورزشکاران قدیمی را از صحنه فراری داده‌اند و می‌دانم چه اتفاقات تلخی برای این ورزش که در بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا برگزار می‌شود خواهد افتاد و چه مدال‌های خوش‌رنگی را از دست خواهیم داد.»


وی خاطرنشان کرد: «اینکه ما بگردیم و در تورنمنت‌های نامعتبر و بی کیفیت شرکت کنیم و یا در رویدادهای رسمی در غرب و شرق آسیا و در میان حضور کشورهای نوپا در جوجیتسو با کلی مدال به کشور بازگردیم و اعلام کنیم که بیست کشور یا بیشتر در آن حضور داشتند در حقیقت سایه این مدال‌ها را سنگین کنیم. فقط داریم به این ورزش خیانت می‌کنیم. مردم نمی‌دانند و متاسفانه فدراسیون هم برای بالا بردن نتایج موفق خود از این کار سرباز نمی‌زند.»


حاجی‌هاشمی با اشاره به مسابقات جهانی جوانان در ابوظبی که اخیرا به پایان رسیده است، تصریح کرد: «در این رقابت‌ها که در ابوظبی برگزار شد، اعلام کردند که ایران با ارنج کامل عازم مسابقات جهانی شد ولی بعد از باختن تمامی افراد هم در بخش نوازا و هم در بخش مبارزه این عزیزان به کشور بازگشتند و در سکوت مطلق خبری این داستان تمام شد تا بار دیگر ایران بدون دریافت مدال از مسابقات جوانان جهان به کشور بازگردد و فقط عکس آقای رستمیان کنار دبیر فدراسیون جهانی در گوشه‌ای از سالن به عنوان دیدار با مسئولین جهانی بازتاب داده شد.»



وی ادامه داد: «در بازی‌های آسیایی جاکارتا از حالا که 5 تا 6 ماه تا شروع مسابقات باقی مانده است، نفرات تیم ملی مشخص شده‌اند. این یعنی بهایی به دیگر نفرات که زحمت می‌کشند، داده نمی‌شود. شکی نیست که قهرمان این رقابت‌ها امارات می‌شود که کمک زیادی کرد تا جوجیتسو در آسیا دارای جایگاه شود و شکل واقعی‌اش را بگیرد. اماراتی‌ها در مسابقاتی که برگزار می‌کنند جوایز نفیسی به نفرات برتر می‌دهد و در آینده نزدیک هم رقابت‌هایی دارند که خود من در آن شرکت می‌کنم. آنها همان‌طور که با هزینه فراوان البته به همراه دیگر کشورهای عربی جوجیتسو را وارد المپیک آسیایی کردند، این ورزش را وارد المپیک جهانی نیز خواهند کرد. ولی ما با وجود استعدادهای فراوان توجهی به جوجیتسو نداریم و چون در بازی‌های آسیایی جاکارتا مسابقات در رده کمربند برگزار نمی‌شود اگر مدالی هم نگیریم، آن را به گونه‌ای دیگر توجیه خواهیم کرد، می‌کنیم.»


حاجی‌هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: «زندگی من در خارج ایران است و به رغم آنکه دوست داشتم به تیم ملی کمک کنم ولی مانع آن شدند تا به رشد جوجیتسو کمک کنم. همان‌طور که به بنیانگذار و دیگر کسانی که باعث شناخته شدن جوجیتسو در ایران شدند، بهایی ندادند. اگر روزی در تیم ملی ایران بودم این جایگاه را با چنگ و دندان و با ناداوری‌ها به‌دست آوردم. وقتی اختلاف من با تمام حریفانم ده تا پانزده امتیاز بالاتر بود کاری نمی‌توانستند انجام دهند فقط با کارهای روانی سعی داشتند مرا دلسرد کنند و خب خودشان می‌دانند که در این زمینه کسانی که حقیر شدند فقط خودشان بودند چون تا زمانیکه می‌خواستم در تیم ملی ماندم و همین الان هم بخواهم حریفی برای خودم ندیده و نخواهم دید. می‌دانم حرفهایی که می‌زنم جز خاطر آزرده کردن همین دوستان نیست ولی بازهم روی حرف خودم هستم و خواهم ماند چون بی عدالتی مانع موفقیت جوجیتسو در ایران شده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر