صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۸ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۷

سردرد میگرنی چیست؟

یک متخصص داخلی در خصوص سردرد میگرنی و دلایل بروز این عارضه در افراد توضیحاتی داد.
کد خبر : 270773

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، فاطمه زاهدی متخصص داخلی، اظهار کرد: هنگامی که افراد به طور مداوم و در طول روز دچار سردردهای شدید و حمله ای می شوند به این نوع عارضه سردرد میگرنی گفته می شود که معمولا این درد در یک قسمتی از سر ایجاد می شود.


وی ادامه داد: سردرد میگرنی با یک دوره مقدماتی شروع می شود و در آن افراد احساس بی حسی، استفراغ و تهوع دارند و از نور هراسان بوده و برای التیام دردشان بیشتر به دنبال محیطی تاریک هستند.


این متخصص داخلی با اشاره به اینکه اختلالات بینایی یکی از عوامل سردرد میگرنی محسوب می شود، عنوان کرد: در سردرد میگرنی فعالیت ساقه میگرنی دچار اختلال می شود.


زاهدی با بیان اینکه هنگام بروز عارضه سردرد میگرنی، کنترل گرسنگی از دست افراد خارج می شود، تاکید کرد: هنگامی که افراد دچار عارضه سردرد میگرنی می شوند تنفس برایشان سخت و کنترل گرسنگی آنها با اختلالاتی روبرو می شود.


وی با بیان اینکه در افرادی که میزان فشار خونشان در مقیاس جیوه به 20 میلی گرم می رسد دچار سردردهای شدید و میگرنی می شوند، اظهار کرد: استرس روزانه می تواند منجر به بروز سردرد میگرنی در افراد شده و عصبانیت عامل مهمی در بروز سردرد میگرنی است به طوریکه فرد عصبی در زمان کوتاهی دچار سردرد در ناحیه وسط سر می شود.


این متخصص داخلی یادآور شد: سردردهای میگرنی ناشی از عصبانیت معمولا اواسط روز شروع می شود و درمانش بین 2 تا سه ساعت طول می کشد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/

ارسال نظر