صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۵ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۷

ساخت عضله قلب با سلول بنیادی

دانشمندان برای اولین بار موفق شدند با استفاده از سلول بنیادی عضله قلب انسان پرورش دهند که مانند یک قلب واقعی واکنش نشان می‌دهد.
کد خبر : 270696

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، محققان اولین عضله قلب انسان را در آزمایشگاه پرورش داده‌اند که می‌تواند مانند قلب یک فرد بالغ عمل کند.


نه ماه طول می‌کشد تا قلب جنین در رحم مادر رشد کند اما حالا دانشمندان با استفاده از سلول‌های بنیادی می‌توانند تنها در عرض چهار هفته یک قلب را پرورش بدهند.


اگرچه دانشمندان پیش از این هم می‌توانستند بافت‌های زیادی، شامل عضله قلب، را با استفاده از سلول‌های بنیادی پرورش دهند اما دانشمندان دانشگاه کلمبیا موفق به ساخت عضله قلب بالغی شدند که حتی برای استفاده در تحقیقات پزشکی نیز مناسب است.


این امر پیشرفت بزرگی در علم فیزیولوژی محسوب می‌شود؛ حالا محققان می‌توانند روش‌های درمانی برای شرایطی مانند نارسایی قلبی را روی یک قلب آزمایشگاهی انجام دهند که کاملا مانند یک قلب بالغ عمل می‌کند.


این اولین باری نیست که دانشمندان موفق به پرورش عضله قلب شده‌اند اما نمونه‌های قبلی قادر به تقلید و بروز برخی از علائم حیاتی قلب یک انسان بالغ مانند ساختار بافت و الگوی تپش قلب نبودند.


دانشمندان دانشگاه کلمبیا از روش متفاوتی برای پرورش سلول عضله قلب استفاده کرده‌اند. این محققان از سلول بنیادی زودرس استفاده کردند که دستکار آن آسان‌تر است و پاسخ بهتری به محرک‌های افزایش سرعت رشد می‌دهند.


دانشمندان برای افزایش سرعت رشد بافت قلبی به آنها پالس الکتریکی دادند تا تحریک شوند و فشرده شوند؛ اتفاقی که دقیقا در عضله قلب سالم یک انسان می‌افتد.


مترجم: هانا حیدری



انتهای پیام/

ارسال نظر