راهپیماییهای بازگشت نمادی از مقاومت ملی فلسطینیان است
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر"مصطفی البرغوثی" در گفتوگوی با اشاره به برپایی راهپیمایی های روز بازگشت در مناطق مرزی نوار غره گفت: این راهپیمایی ها سه پیام برای سردمداران رژ یم صهیونیستی و آمریکا به همراه داشت. اولین پیام، متحد بودن ملت فلسطین در خصوص سرزمین شان و بازگشت به آن است. دوم اینکه فلسطینیان یک مقاومت ملی را بنیان نهاده اند که تمام اقشار و گروه های فلسطینی در آن شرکت دارند. ناگفته نماند، اندیشه مقاومت ملی بیش از 60 سال قبل جوانه زد. تظاهرات فلسطینیان در مخالفت با احداث دیوار حائل یکی از نمونه های آن بود. آنان می خواستند به محاصره سرزمین شان پایان دهند. فلسطینی ها با تحریم کالاهای اسرائیلی جدی بودن خود را در مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی به اثبات رساندند. امروز هم فلسطینی ها شیوه مقاومت ملی را در خصوص حق بازگشت در پیش گرفته اند و این موضوع سبب وحدت میان فلسطینیان شده است. سومین پیام این است که ملت فلسطین طرح صلح آمریکا مشهور به " معامله قرن" را نپذیرفته و تمام تلاش ها برای الحاق قدس به رژیم صهیونیستی را رد می کنند. ملت فلسطین در این زمینه متحدند و هرگز از موضع خود عقب نشینی نخواهند کرد.
مقاومت مردمی
دبیرکل ابتکار ملی فلسطین درباره تاثیرات راهپیمایی های "بازگشت" بر منافع سیاسی امنیتی رژیم صهیونیستی گفت: این راهپمایی ها تاثیر منفی بر منافع تل آویو به جای گذاشت. درحقیقت، شیوه مقاومت ملی به نفع مردم فلسطین تمام شد. این شیوه معادله را به شکل صحیحی تغییر داد. بدین معنا که یک سو نیروهای اشغالگرند و طرف دیگر کسانی هستند که سرزمین شان تحت اشغال است. اینان اصلا با یکدیگر برابر و مساوی نیستند. از لحاظ اقتصادی هم مقاومت ملی فلسطینیان سبب شد تا رژیم صهیونیستی متحمل هزینه های سنگینی شود. این رژیم مجبور شد تا نظامیان زیادی را برای مقابله با راهپیمایی های حق بازگشت بکار گیرد. در مجموع، می توان گفت مقاومت ملی فلسطینیان و تحریم رژیم صهیونیستی توسط جنبش های مدنی می تواند نیروی قدرتمند و فعالی را در برابر تل آویو تشکیل دهند.
محاکمه جنایتکاران صهیونیست
این سیاستمدار فلسطینی در خصوص رسیدگی به جنایت های رژیم صهیونیستی از طریق سازمان ملل گفت: امکان این اقدام وجود دارد. باید تلاش شود، جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی که در راس آنان"گادی ایرنکوت" رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم قرار دارد، در دیوان کیفری بین المللی محاکمه شوند. چنانچه تشکیلات خودگردان فلسطین بخواهد، می تواند به دلیل حمله ارتش صهیونیستی به نوار غزه و جنایت هایی که نظامیان این رژیم در آنجا مرتکب شده اند، علیه عاملان آن در دیوان کیفری بین المللی طرح شکایت کند. همچنین این تشکیلات می تواند به خاطر توسعه شهرک های صهیونیست نشین در دادگاه های بین المللی اقامه دعوی کند.
تحریم تل آویو
وی در پایان در خصوص نشست اخیر اتحادیه عرب در قاهره گفت: ما از تمام کشورها می خواهیم رژیم صهیونیستی را مورد تحریم قرار دهند. فلسطینی ها خواستار بیانیه های محکومیت آمیز نیستند. آنان خواهان دفاع عملی از فلسطین هستند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/