صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۷

دوربین‌های پلیس آمریکا مظنونین را شناسایی می‌کنند

استارتاپها و شرکت‌های فناوری آمریکایی مشغول ساخت نرم‌افزاری مجهز به هوش مصنوعی هستند که در دوربین‌های همراه نیروی پلیس و نظارتی به کار می‌رود تا افراد مظنون و گم‌شده را ردیابی کند.
کد خبر : 270463

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، پلیس آمریکا در دوربین همراه نیروهای خود از هوش مصنوعی استفاده کرده تا بتواند مظنونین و کودکان گم‌شده را ردیابی کند. پیش‌بینی می‌شود به‌زودی این فناوری برای نیروهای پلیس سراسر آمریکا به کار گرفته شود.


استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناوری با هدف آسان‌تر کردن وظیفه نیروهای پلیس این فناوری را ساخته‌اند. نرم‌افزار جدید از الگوریتمی مخصوص استفاده می‌کند. این نرم‌افزار در دوربین‌های همراه نیروهای پلیس یا دوربین‌های مدار بسته به کار می‌رود و با شناسایی مظنون به افسر پلیس هشدار می‌دهد.


درمرحله بعد افسر پلیس تصمیم می‌گیرد اقدامی درباره مظنون شناسایی شده، انجام دهد یا خیر. البته این فناوری در مراحل اولیه است و نیروی پلیس هنوز آن را نخریده است.


به عنوان مثال شرکت «موتورلا سلوشنز» که فناوری مخابرات و دوربین‌های همراه پلیس را می‌سازد، به‌تازگی با شرکت هوش مصنوعی Neurala همکاری خود را آغاز کرده است تا دوربین همراهی بسازد که مظنونین یا افراد گم‌شده را ردیابی کند.


هوش مصنوعی اطلاعات مربوط به یک مخزن تصاویر افراد مظنون و گم‌شده را در خود دارد ویژگی‌های فرد گم‌شده یا مظنون (مانند سن، رنگ مو یا ویژگی‌های متمایز فردی) نیز در مخزن اطلاعاتی وارد می‌شود. در مرحله بعد دوربین همراه افراد را بررسی می‌کند تا مشخصات تصاویر موجود در مخزن را ردیابی کند.


در این هنگام در صورت رصد مشخصات فردی همخوان پیام هشداری به پلیس ارسال می‌شود. همچنین این نرم‌افزار با مرور زمان هوشمندتر می‌شود و اطلاعات بیشتری را در خود جذب می‌کند. با این وجود منتقدان معتقدند احتمال دارد این فناوری همیشه درست کار نکند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر