صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۷

عضو جدید در بدن انسان کشف شد

دانشمندان در تحقیقی جدید ادعا می‌کنند عضو جدیدی در بدن انسان کشف کرده‌اند که در حقیقت به عنوان جاذب شوک عمل می‌کند. این عضو احتمالا بزرگ‌ترین عضو بدن باشد.
کد خبر : 269812

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، گروهی از محققان به رهبری دانشگاه NYU یک عضو تازه در بدن انسان کشف کرده‌اند. به گفته آنها احتمالا این بزرگ‌ترین عضو بدن انسان به شمار می‌آید.


آنچه که تصور می‌شد یک بافت متراکم و به‌هم پیوسته در سراسر بدن انسان باشد اکنون مشخص شده در حقیقت شبکه‌ای از محفظه‌هایی است که به عنوان «جاذب شوک» عمل می‌کنند.


این کشف در صورت تایید، دانش ما را از بدن انسان تغییر می‌دهد و به گفته دانشمندان نشان می‌دهد چرا هنگام بروز سرطان احتمال گسترش آن در برخی قسمت‌های بدن بیشتر از بقیه است.


به هرحال به گفته محققان عضو تازه کشف‌شده روی تمام بخش‌های بدن وجود دارد اما تاکنون شناسایی نشده است.


این عضو که «interstitium» نام گرفته در حقیقت محفظه‌هایی متصل به‌هم است که شبیه مسیری مملو از مایعات عمل می‌کند. این عضو زیر لایه پوست، خطوط دستگاه گوارش، ریه‌ها، سیستم ادراری ، اطراف رگ‌ها و بین ماهیچه‌ها وجود دارد.


در بدن انسان مقدار زیادی مایعات وجود دارد. بیش از نصف این مایعات در سلول‌ها، یک هفتم آن در قلب و رگ‌های خونی، غدد لنفاوی جریان دارد. بقیه آن نیز میان اعضای بدن جریان دارد. اکنون محققان معتقدند شبکه‌ای که مایع میان اعضای بدن را حمل می‌کند، خود یک عضو مجزا است.


interstitium از بافت‌های قدرتمند (کلاژن) و انعطاف پذیر (الاستین) پروتئینی ساخته شده است. به گفته محققان این سیستم منبع اصلی لنف است که برای عملکرد سلول‌های ایمنی بدن نقشی حیاتی دارد.


منبع: مهر


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان شبکه کلاژن
ارسال نظر