صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۷
رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر:

تست فشار خون بیش از ۱۰۰ هزار مسافر نوروزی در پایگاه های جوانان هلال احمر

رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر از برپایی 492 ایستگاه سلامت در مبادی ورودی و خروجی شهرها خبر داد و گفت: فشارخون بیش از ۱۰۰ هزار مسافر نوروزی تاکنون در این پایگاه‌ها اندازه‌گیری شده است.
کد خبر : 269700

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مسعود حبیبی با بیان اینکه ارائه خدمات بهداشتی یکی از رویکردهای سازمان جوانان هلال‌احمر است در ارتباط با سایر خدمات نوروزی این سازمان، اظهار کرد: تا کنون ۶۰ هزار نفر به خیمه‌های نماز و ۱۲۰ هزار نفر نیز از خدمات فضای دوستار کودک بهره‌مند شدند.


وی تعداد جوانان داوطلب مشارکت کننده در طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی را ۱۸ هزار نفر روز اعلام و خاطرنشان کرد: این طرح با هدف حساس سازی افراد نسبت به سلامت در سفر به ویژه در مسیرهای پر تردد برگزار می‌شود.


رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر ایران در مورد اهمیت اندازه‌گیری فشارخون،گفت: به فشارخون قاتل خاموش می‌گویند، چراکه اکثر افراد مبتلا به آن هیچ علامتی ندارد، فشارخون یکی از بارزترین بیماری‌های کشنده بوده که در ظاهر بی‌خطر است و تا زمانی که اندازه‌گیری نشود اطلاعی از بالا بودن آن نبوده تا اینکه صدمات جبران‌ناپذیری بزند.


وی با تاکید بر اینکه در طول روز و عمر هر فرد، میزان فشار خون متغیر است، گفت: بطوریکه در زمان فعالیت ، فشار خون افزایش می یابد و درهنگام استراحت افت می کند. اما در افراد بیمار حتی در زمان استراحت نیز فشار خون از حد طبیعی بالاتر و یا پایین تر است.


حبیبی خاطرنشان کرد: یکی از نشانه های اطمینان از سلامت بیماران، اندازه گیری فشار خون است؛ فشار خون طبیعی هر انسانی باید 80/ 120 باشد البته فشار خون همه افراد دقیقا ارقام گفته شده نیست و ممکن است متغیر باشد.


به گفته وی، کمتر یا بیشتر بودن فشار خون همیشه به معنای بیماری نیست و جزئی از فیزیولوژی بدن فرد محسوب می شود، اما در علم پزشکی میزانی برای پرفشاری خون وکم فشاری خون تعیین کرده اند.


وی افزود: پرفشاری خون امروزه یکی از بیماری های مزمن غیرواگیر است که خطر مرگ ومیر زودرس را بالا می برد. افزایش فشار خون باعث افزایش مقاومت در برابر جریان خون می شود و این مقاومت خطر ایست قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلب و بیماری های مزمن کلیه را بیشتر می کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر