صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۲ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۷
حجتی مطرح کرد؛

ضرورت اتخاذ تدابیر مناسب برای پایداری تولیدات بخش کشاورزی/ ظرفیت‌های فراوان صندوق‌های توسعه کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت اتخاذ تدابیر و تمهیدات مناسب برای تامین نهاده های تولید به منظور کاهش هزینه ها و پایداری تولیدات بخش کشاورزی تاکید کرد.
کد خبر : 269647

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی،مهندس محمود حجتی امروز دوشنبه در دیدار نوروزی با جمعی از مدیران این وزارت و تشکل های بخش کشاورزی با اشاره به نقش تامین نهاده ها بر پایداری تولید محصولات کشاورزی،تصریح کرد:تشکیل زنجیره های تولید در تامین به موقع نهاده ها با قیمت مناسب و حذف واسطه ها موثر است و موجب کاهش هزینه ها و پایداری تولیدات بخش کشاورزی می شود.


وی با تاکید بر این که مشوق ها به جای محصول نهایی باید به مواد اولیه تولید اختصاص یابد،خاطرنشان کرد:با تمهیدات اتخاذ شده و حمایت های دولت،ارز مبادله ای به ذرت و کنجاله سویا به عنوان نهاده های تولید صنعت دام و طیور اختصاص یافت و تعرفه آن نیز ثابت نگه داشته شد.


حجتی، بازار تضمین شده را از جمله ویژگی های تولید محصولات غذایی برشمرد و افزود:تولید کالاهای اساسی به خاطر تقاضای موثر و مصرف روزانه مردم از نظر فراوانی و قیمت همواره مورد توجه دولت ها قرار دارد.


وی بر لزوم اتخاذ تدابیر مناسب برای بهره برداری بهینه از ظرفیت ها و منابع مالی موجود تاکید و تصریح کرد:در کشور امکانات زیادی وجود دارد که با شناسایی آنها باید از این ظرفیت ها در جهت کاهش هزینه ها و قیمت تمام شده و رفع مشکلات بخش کشاورزی استفاده کرد.


حجتی با بیان این که صندوق های توسعه کشاورزی ظرفیت های فراوانی برای تامین مالی و حمایت از زنجیره های تولید دارند،یادآور شد:در آغاز به کار دولت یازدهم،تامین تجهیزات مکانیزاسیون از جمله مشکلات بخش کشاورزی بود اما با تدبیری که اندیشیده شد،خط اعتباری ۸۰۰ میلیارد تومانی در بانک کشاورزی ایجاد و کشاورزان با تایید ادارات جهاد کشاورزی و پس از ارائه درخواست به بانک کشاورزی و تامین آورده و وثیقه لازم،حواله دریافت ادوات مکانیزه از جمله تراکتور را دریافت می کردند و تسهیلات توسط بانک کشاورزی به کارخانجات پرداخت می شد.


وی اضافه کرد:با این کار هم نهاده های مورد نیاز بخش کشاورزی تامین شد و هم تولید کارخانجات داخلی استمرار یافت.


وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اختصاص خطوط اعتباری پنجگانه و سرمایه گذاری ۵۵۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در دولت تدبیر و امید،خاطرنشان کرد:تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی توسط بانک کشاورزی بدون محدودیت به متقاضیان پرداخت می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر