صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۵ - ۱۵ تير ۱۳۹۴
یک متخصص ارتوپدی در گفت‌وگو با آنا:

پوکی استخوان به صورت ثانویه می‌تواند منجر به مرگ و میر افراد شود

یک متخصص ارتوپدی عنوان کرد: پوکی استخوان به صورت مستقیم نمی‌تواند منجر به مرگ شود اما می‌تواند با ایجاد شکستگی، کاهش تحرک و ... منجر به بروز بیماری‌های ثانویه و مرگ افراد شود.
کد خبر : 26945

دکتر حسین فراهینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه پوکی استخوان به صورت ثانویه می‌تواند منجر به مرگ و میر افراد شود، گفت: پوکی استخوان یا استئوپروز یک اختلال اسکلتی است که بیشتر در میانسالان به دلیل افزایش سن دیده می‌‌دهد.


وی افزود: پوکی استخوان منجر به کاهش توده استخوانی و تضعیف آن می‌شود که در نتیجه فرد دچار شکستگی‌ در استخوان‌های بدن از جمله استخوان لگن، هیپ و ستون فقرات می‌شود.


این متخصص ارتوپدی تصریح کرد: بی‌حرکتی ناشی از پوکی استخوان می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی – عروقی افراد و در نهایت مرگ شود. هم چنین انجام جراحی و شکستگی‌های استخوان نیز می‌تواند این خطر را برای بیماران به همراه داشته باشد.


فراهینی با بیان اینکه پوکی استخوان در زنان شایع‌تر از مردان است، گفت: افزایش سن، پرکاری غده فوق کلیه، پرکاری تیروئید، اختلالات گوارشی، رژیم غذایی ناسالم و مصرف برخی داروها از جمله کورتن فرد را در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار می‌دهد.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پوکی استخوان درمان قطعی ندارد اما افراد می‌توانند با اصلاح سبک زندگی و غذا و هم چنین با درمان بیماری‌های خود مانند پرکاری تیروئید مانع بروز این بیماری شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر