صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۱۵ تير ۱۳۹۴
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت:

سالانه 85 هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا می‌شوند

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، گفت: سالانه 85 هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا می‌شوند که 55 هزار نفر آنها جان خود را از دست می‌دهند.
کد خبر : 26883

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر رضا ملک‌زاده در پنجمین نشست حامیان موسسه خیریه ریحانه اردبیل گفت: آمارها نشان می‌دهد که در 20 سال آینده سرطان در جهان با افزایش 80 درصدی جان افراد بی‌شماری را به مخاطره می‌اندازد.


معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت افزود: هم اکنون در جهان میزان ابتلا به سرطان 182 نفر در 100 هزار و در ایران 132 نفر به ازای هر 100 هزار نفر است که در مقام مقایسه شرایط ما آنچنان که تبلیغ می‌شود وخیم نیست اما همچنان آمار ابتلا بسیار بالاست و باید چاره اندیشی شود.


وی ادامه داد: با تشکیل کمیته ملی کنترل سرطان در وزارت بهداشت اقدامات خوبی در سطح ملی در حال اجراست بطوری که در 4 برنامه شامل پیشگیری از سرطان، ثبت سرطان، غربالگری برای برخی از سرطان‌ها و درمان آن، راهکارهایی پیش بینی شده است و بصورت تحقیقاتی و عملیاتی درحال اجراست.


ملک‌زاده افزود: خوشبختانه 50 درصد سرطان‌ها در کشور قابل درمان و 30 درصد قابل پیشگیری است.


معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت تصریح کرد: شایع‌ترین سرطان در مردان ایرانی سرطان معده و در زنان سرطان سینه است.


وی ادامه داد: طول عمر بیشتر، تریاک، سیگار، قلیان، مصرف فست فودها، غذاهای چرب و برشته، نوشابه، مواد غذایی و آب‌های حاوی نیترات و مصرف بیش از حد نمک از دیگر عوامل موثر بر شیوع سرطان هستند و در مقابل مصرف کلسیم، لبنیات، سبزیجات و گوشت سفید ماهی و سایر غذاهای دریایی می‌تواند در پیشگری از سرطان موثر باشد.


دکتر ملک‌زاده در خصوص راه اندازی مرکز تحقیقات سرطان در اردبیل گفت: با توجه به بالا بردن سرطان معده در شمال کشور و اردبیل ایجاد و راه اندازی انستیتو کانسر در این استان ضروری بوده و وزارت بهداشت حمایت‌های لازم را در این زمینه بعمل خواهد آورد.


انتهای پیام/

ارسال نظر