صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۶

انقلاب اسلامی زمینه‌ساز حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی بوده است

وزیر علوم٬ تحقیقات و فناوری گفت: به برکت انقلاب اسلامی و تلاش‌هایی که صورت گرفته حرکت و توسعه قابل توجهی در حضور خانم‌ها وجود دارد و نیاز داریم که با شرایط زمان پیش برویم.
کد خبر : 268506

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا٬ دکتر منصور غلامی، در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده که در ساختمان وزارت علوم برگزار شد، گفت: امور زنان و خانواده به نگاهی جدی در مجموعه اجرایی وزارت علوم نیاز دارد علی رغم اینکه در سوابق تاریخ اسلام از ابتدای آن تاکنون توجه ویژه به بانوان مورد تاکید بوده است و در تاریخ ملی نیز به آن‌ها اهمیت زیادی داده شده و اسطوره‌های مهمی در زمینه‌های مختلف اجرایی به عنوان شواهد قابل ارائه در اسلام و سابقه ایران موجود است.


وی ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی و تلاش‌هایی که صورت گرفته حرکت و توسعه قابل توجهی در حضور خانم‌ها وجود دارد و طبیعتا نیاز داریم که با شرایط زمان پیش برویم.


غلامی در پایان خاطرنشان کرد: برای این مهم نیاز است که آسیب‌های پیش رو در این راستا را که عارضه تسلط جهان غرب در دوره‌ای بر ایران را بررسی و مورد توجه قرار دهیم و این عوارض در مسیر اعتلای راه بانوان و خانواده‌ها برطرف شود.


گفتنی است تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت علوم و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده برای توسعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی راهبردی و کاربردی حوزه زنان و خانواده متناسب با نیاز‌های موجود کشور به تفکیک مناطق جغرافیایی مختلف و لایه‌های جمعیتی نظیر زنان خانه دار، دانشجو، پژوهشگر، هیئت علمی، کارآفرین، سرپرست خانوار، دارای معلولیت و زنان دارای بیماری خاص می‌باشد.


براساس این تفاهم نامه باید دو طرف برای ارتقای شاخص‌های وضعیت زنان در چارچوب ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه بسط و گسترش زمینه‌های حضور موثر بانوان دانش آموخته، نخبه و دارای استعداد برتر و بهره گیری از ظرفیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان جهت توانمندسازی و توان افزایی زنان و تحکیم بنیان خانواده بپردازد.
این تفاهم نامه تا پایان دولت دوازدهم معتبر خواهد بود و تمدید یا اصلاح آن یک ماه قبل از انقضای مدت اعتبار صورت می‌گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر