صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۱ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۶

مشاوران مطرح زمینه های مختلف روانشناسی کدامند؟

یکی از پرسش های این نظرسنجی این بوده است که مراجع ، مشاور خود را از چه طریقی انتخاب کرده است.
کد خبر : 267863

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا؛ احتمالا شما نیز در اینترنت، عباراتی نظیر « بهترین مشاور خانواده » ، « بهترین روانشناس » یا عبارتهای مشابه را جستجو کرده اید و به سایتهایی رسیده اید که در آن عده ای پیرامون این پرسش که مثلا « بهترین روانشناس کشور کیست » با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداخته اند. اما تا چه اندازه می توان به این نظرات اعتماد کرد! از کجا معلوم، نظرات مثبتی که درباره یک یا چند مشاور خاص ارائه شده است توسط خود این مشاورین یا کارمندانشان نوشته نشده باشد؟ کما اینکه اخیرا مشخص شده است، دیدگاههای درج شده در یکی از سایتهای مرتبط با مادران و نوزادان در تعریف و تمجید از چند مشاور خانواده و روانشناسی، توسط کارکنان یکی از مراکز مشاوره صورت گرفته که این چند مشاور نیز در آن مرکز فعالیت می کنند.


نظرسنجی علمی از مراجعین مراکز مشاوره
جمعی از دانشجویان رشته روانشناسی، در پژوهشی نتیجه محور به سراغ مراجعین مراکز مشاوره در شهر تهران رفته و با روش های علمی و مبتنی بر مصاحبه ی چهره به چهره ، میزان رضایتمندی آنها را از عملکرد مشاوران این مراکز بررسی کرده اند.


این تحقیق و نظرسنجی از ۶۷۴۸ نفر از مراجعین این مراکز؛ شامل ۴۳۲۱ خانم و ۲۴۲۷ آقا و به شیوه ی مصاحبه چهره به چهره و بدون اعمال نظر یا دخالت مشاورین شاغل در مراکز مشاوره و توسط گروههای مختلفی از دانشجویان رشته های روانشناسی و در مدت ۱۴ ماه صورت گرفته است.


یکی از پرسش های این نظرسنجی این بوده است که مراجع ، مشاور خود را از چه طریقی انتخاب کرده است؟
نتایج حاصله از این پرسش به شرح ذیل است:


- ۴۸ درصد از طریق توصیه دوستان و آشنایان.
- ۳۶ درصد با جستجو در اینترنت.
- ۵ درصد از طریق برنامه های رادیو و تلویزیونی.
- ۱۱ درصد هم از طریق سایر روشها.


نکته جالب این نظرسنجی این است که فقط ۵ درصد از مصاحبه شوندگان، مشاور خود را از طریق صدا و سیما انتخاب کرده اند.


اما مشاوران منتخب این نظرسنجی چه کسانی هستند؟
بر أساس این نظرسنجی، فهرستی از بهترین مشاوران بخش های مختلف روانشناسی منتشر شده است که عبارتند از:


بدری سادات بهرامی در بخش مشاوره افسردگی و انزوا طلبی
استاد برجسته دانشگاه شهیدبهشتی و مؤسس مرکز مشاوره شکیبا در نظرسنجی صورت گرفته با اختلاف بسیار بالایی نسبت به رقبای خود به عنوان بهترین مشاور در زمینه حل مشکل انزوا طلبی و درمان انواع افسردگی نظیر افسردگی حاد ، خفیف و اختلال دو قطبی معرفی شده است.


مهدی آریافر در بخش مشاوره همسران
این مشاور جوان در زمینه زوج درمانی، مشاوره طلاق و مشاوره خیانت عاطفی یا جنسی همسران در صدر بهترین مشاوران حال حاضر کشور قرار دارد.


عیسی جلالی در بخش مشاوره خشم و استرس شغلی
این مشاور با تجربه که بیشتر وقت خود را صرف سخنرانی در همایش ها و سمینارهای مختلف می کند در نظرسنجی صورت گرفته به عنوان بهترین مشاور روانشناس در زمینه مدیریت فشارهای عصبی و استرس های شغلی، درمان انواع ترس و اضطراب نظیر آگاروفوبیا یا همان ترس از بیرون رفتن از خانه ، سوشال فوبیا یعنی ترس از مردم و اجتماع ، کلاسترو فوبیا یا ترس از قرارگرفتن در مکان بسته ، آکروفوبیا یا ترس از بلندی ، نکروفوبیا یا ترس از مرگ و ... ترس از پرواز ، کنترل خشم و استرس های شغلی شناخته می شود.


دکتر شاهین فرهنگ در بخش روابط اجتماعی
فارغ التحصیل دکترای روانشناسی تربیتی از دانشگاه هاروارد هرچند اینروزها بیشتر وقت خود را صرف برگزاری همایش می کند اما در آموزش مهارت های ارتباط مؤثر برای بهبود روابط اجتماعی ، عنوان بهترین مشاور را از آن خود کرده است.


سینا تهرانی در بخش مشاوره تحصیلی ، حافظه و ایجاد تحول فردی
فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد در نظرسنجی انجام شده با اختلاف بسیار بالایی نسبت به رقبای خود، عنوان بهترین مشاور تحصیلی و انگیزشی را از آن خود کرده است. او همچنین عنوان بهترین مشاور در حل اختلالات یادگیری و حافظه و نیز ایجاد تحول و دگرگونی فردی را نیز از آن خود کرده است.



محمدرضا پوردستمالچی در بخش مشاوره انتخاب رشته
مشاور با تجربه تحصیلی، با شناخت دقیقی که از رشته های دانشگاهی ، ظرفیت ها ، آینده شغلی و نیز الزامات سازمان سنجش برای یک انتخاب رشته ی علمی و اصولی دارد، به عنوان بهترین مشاور در زمینه انتخاب رشته تحصیلی شناخته می شود.


میرمحمد ولی مجد تیموری در بخش اختلالات جنسی
هرچند دکتر مجد یک متخصص اعصاب و روان است اما در نظرسنجی فوق به عنوان بهترین مشاور در زمینه درمان اختلالات جنسی نظیر تنوع طلبی جنسی ، کاهش سرزندگی و نشاط جنسی ، اختلالات نعوظ ، کاهش میل جنسی ، انزال زودرس ، عدم انزال یا انزال دیررس شناخته می شود.


سیما فردوسی در زمینه مشاوره کودک
دوران کودکی حساس ترین و سرنوشت سازترین دوره ی عمر انسان است، بستر موفقیت ها و شکستهای آینده هر فرد در این دوران رقم می خورد. به همین دلیل والدین باید هر نوع مشکل رفتاری یا اختلال در رشد کودک را جدی بگیرند! بر اساس بررسی های صورت گرفته ، خانم سیما فردوسی استاد دانشگاه، بهترین روانشناس در زمینه تربیت و پرورش کودکان سالم و موفق است.


حمید ایروانی در بخش مشاوره روابط مجردها
آقای ایروانی همسر یکی از میکاپ آرتیست های معروف کشور ترکیه ، عنوان بهترین مشاور در زمینه بهبود روابط عاطفی میان مجردها و مشاوره شکست عاطفی را از آن خود کرده است.


دکتر محمداحسان تقی زاده در زمینه درمان لکنت زبان
لکنت زبان را می توان عدم توانایی در بیان روان و سلیس کلمات و یا جملات با مخاطب نامید. نظرسنجی انجام شده نشان می دهد که در این زمینه دکتر محمد احسان تقی زاده در صدر بهترین متخصصین قرار دارد.


حسین روا زاده در بخش مشاوره وسواس
بیماری وسواس از جمله بیماری های فکری و رفتاری است که می تواند برای فرد بسیار آزار دهنده باشد. نظر سنجی ها نشان می دهد که دکتر حسین روا زاده در زمینه درمان انواع وسواس نظیر وسواس فکری ، وسواس عملی ، وسواس ترس و وسواس الزام در صدر بهترین مشاوران قرار دارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: مشاور مشاوره
ارسال نظر