صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۹ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۶
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار مطرح کرد؛

کاهش ترافیک با ورود الوپیک به بخش خدمات خرید میوه و تره‌بار

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار گفت: در صورتی که خرید میوه هم مجازی شود و استارتاپ‌هایی مانند الوپیک پای کار بیایند، هم شاهد کاهش ترافیک خواهیم بود و هم اشتغال بالایی در این بخش حاصل می شود.
کد خبر : 267710

عبدالحسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار آنا و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قرار نیست از ظرفیت‌های کسب و کار مدرن و استارتاپ‌ها که مورد تاکید شهرداری در دوره جدید است بهره ببرید، گفت: شهردار تهران آقای نجفی و دکتر ستاری معاون فناوری رئیس جمهور با درک اهمیت استارتاپ‌ها در حوزهای مختلف با هم به صورت مشترک به این موضوع مهم ورود کردند و بسیار با جدیت شروع حمایت از استارت آپ‌ها آغاز شده است.


وی گفت: ظرفیت استارتاپ‌ها امروز بر کسی پوشیده نیست و همه می‌دانند برای برون رفت از چالش‌ها باید به سمت این کسب و کار نوین و خلاقانه حرکت کرد. امروز رفع چالش های مهمی مانند ترافیک، آلودگی هوا و ایجاد اشتغال به همت و حمایت از این استارتاپ‌ها فراهم می شود.


رحیمی اضافه کرد: ما هم در سازمان میادین به این موضوع مهم ملحق شدیم. تاکید ما این است که از نگاه سنتی به نگاه مدرن پیش برویم و بر اساس نیازهای جامعه بتوانیم خود را به روز کنیم. معتقدیم اگر کسی خودش را و کسب و کارش را بخواهد با نگاه سنتی پیش ببرد قطعا از غافله بسیار عقب خواهد ماند و توان رقابتش را از دست می دهد


مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار اضافه کرد: ما هم با همکاری معاون فناوری ریاست جمهوری و همکاری شهرداری تهران تلاش کردیم به این موضوع ورود بسیار جدید داشته باشیم و استارتاپ‌ها را در این حوزه فعال کنیم. نگاه ما هم استارتاپ‌ها بومی و مورد اقبال مردم مانند الوپیک است.


وی اضافه کرد: برخی استارتاپ‌ها در برخی بازارهای ما پنل گذاشتند و شروع کرده اند به عضو گیری و ساماندهی هم شده اند. زیر ساخت های آن ها فعال شده است و ما با فراهم کردن زیرساخت ها عملا کار را آغاز کرده ایم.


رحیمی توضیح داد: بر اساس طرح ما، یک طرف تولید کننده است که کالا می دهد یک طرف خریداران عمده، یک سمت خریداران و مصرف کنندگان و یک سمت موضوع استارتاپ‌ها.


وی افزود: در واقع طرح ما به این شکل است که استفاده از استارتاپ‌ها در چند گام محقق شود؛ از عمده فروش به عمده فروش، از عمده فروش به خرده فروش و سپس از خرده فروش به مصرف کننده و همه این ها در بازارها و میادین ما محقق می شود.


مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار با بیان اینکه با فراهم کردن زیرساخت ها فکر می کنم حضور استارتاپ‌ها در سال 97 در بازارها محقق شود گفت: استارت آپ ها شروع کردند، ما هم وارد چرخه شان شدیم حتی مصوبه گرفتیم برای فضاهایی که در اختیار آن ها قرار گیرد. آن ها می توانند در بازارهای میوه و تره بار حضور داشته باشند و خدمات دهی کنند. مجوز این حضور هم گرفته شده است.


وی گفت: مشتری‌ها می‌توانند به صورت مجازی درخواست میوه دهند، مبلغ را پرداخت کنند و با نظارت بازار محصول با کیفیت با کمک و همراهی استارتاپ‌ها مانند الوپیک به دست مردم برسد.


رحیمی در توضیح این نکته خبرنگار آنا مبنی بر اینکه در پنج شنبه و جمعه این هفته الو پیک 20هزار نیرو جذب می‌کند و این حمایت‌ها می‌تواند به اشتغال زایی استارتاپ‌ها کمک کند گفت: ما مجوزها را گرفتیم که حسب نیاز، فضای مناسب به استارت آپ‌ها بدهیم. میادین را هم برای عضو گیری در اختیار آن ها قرار دادیم. آن ها هم سفارش بگیرند و در مدار بیایند. اگر استارت آپ هایی مانند الوپیک بیایند، مطمئن باشید این استخدام‌ها به یک عدد بسیار بالاتری می رسد. ضمن اینکه سرگردانی بسیاری از موتورهای سطح شهر از بین می رود و همین امر در کاهش آلودگی و ترافیک بسیار مهم و موثر خواهد بود.


رحمی در خاتمه گفت: مشکل ترافیک تهران با اضافه کردن قطار و اتوبوس از بین نمی رود، باید نگاه را عوض کرد. یک زمان مردم برای خرید مواد غذایی و پیتزا و... با اتومبیل خود به سطح شهر می رفتند اما اکنون این ها تلفنی و سفارشی شده است. مطمئن باشید اگر این اتفاق در میادین میوه و تره بار هم بیفتد بسیاری از مردم وقتی ارائه خدمات را توسط استارتاپی مانند الوپیک و بازارها ببینند میوه ها را هم سفارش خواهند داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر