صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۶ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶
هاشمی‌طبا:

اصلاح اساسنامه‌های فدراسیون های ورزشی و کمیته ملی المپیک ضروری است

مصطفی هاشمی طبا، رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک به موضوع ضرورت اصلاح اساسنامه های فدراسیون های ورزشی و کمیته ملی المپیک پرداخت.
کد خبر : 267539

مصطفی هاشمی طبا، رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک پیرامون ضرورت اصلاح اساسنامه های فدراسیون های ورزشی اظهار کرد: «سالهاست که دائما راجع به تغییرات اساسنامه ها صحبت می شود ولی هیچ کس موضع مشخصی در مورد اساسنامه و تغییرات ضروری آن ندارد. هر از چند گاهی به دلیل اتفاقانی که رخ می‌دهد؛ مثل اساسنامه فدراسیون فوتبال، اجبارا تغییراتی رخ می دهد. طبق قانون اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی باید در هیئت دولت تصویب شود ولی چون هیئت دولت نمی تواند ۴۰ اساسنامه را تصویب کند؛ یک اساسنامه تیپ را تصویب کرده است و بعضی از نکات آن را می گذارد که کار شود.»


وی در ادامه تصریح کرد: «بعضی از فدراسیون های ورزشی به دلایل مختلف اساسنامه خود را تغییر داده اند؛ بدون اینکه هیئت دولت آن را تصویب کند و به فدراسیون جهانی نیز فرستاده‌اند.‌تا وقتی که دولت اساسنامه را تصویب نکند در کشور ارزش قانونی ندارد. فدراسیونهای بین المللی خیلی در اساسنامه های داخلی دخالت نمی کنند مگر اینکه موارد نابسامانی یا تحریکاتی مشاهده کنند. اساسنامه های فدراسیون های ورزشی ما چندان احتیاج به تغییر ندارند و اگر کسی می گوید که نیاز به تغییر است باید موضع مشخصی داشته باشد. اصولا ما به جای اینکه کار کنیم؛ بهانه قانون و اساسنامه می گیریم. وزارت ورزش باید یکبار برای همیشه موضع خود را نسبت به این موضوع مشخص کند.»


هاشمی طبا در گفت‌وگو با رادیو ورزش، درخصوص اساسنامه کمیته ملی المپیک بیان کرد: «اساسنامه کمیته ملی المپیک ۲ و ۳ بار دچار تغییراتی شد. خیلی از مواد این اساسنامه با هم همخوانی ندارد. این اساسنامه احتیاج به بازنویسی دارد نه اینکه اساس آن تغییر کند. ابتدا باید اساسنامه در معرض نظارت عمومی قرار گیرد تا افراد با تجربه و بخصوص حقوقدانان ایرادات آن را مطرح و نقاط ضعف آن را پیدا کنند؛ سپس یک ویرایش حقوقی درست از اساسنامه بعمل آید و به تصویب هیئت دولت برسد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر