صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۱ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶
جنبش عدالتخواه دانشجویی:

مصوبات غیرقانونی باعث تخریب 70درصد از باغات تهران شده است

جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به رئیس قوه قضاییه در مورد عدم برخورد قوه قضاییه با تخریب باغات نامه‌ نوشت.
کد خبر : 267380

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این نامه آمده است: «حدود 3 سال (21 اسفند 1393 )از تجمع جمعی از دانشجویان تهرانی از تشکل‌های مختلف دانشجویی مقابل ساختمان دادستانی در مقابل پارک شهر تهران می گذرد؛ در این تجمع، نامه 15 تشکل دانشجویی به حضرتعالی در خصوص لزوم برخورد با دانه درشت‌های تخریب باغات در کشور قرائت و تحویل دادستانی شد که در تمام رسانه‌های مهم کشور نیز منتشر شد.


علی‌رغم پیگیری‌های بسیار، از دادستان وقت کشور و نامه‌نگاری‌های متعدد، نه تنها هیچگونه اقدام اجرایی از سوی قوه قضائیه صورت نگرفت، بلکه بسیاری از پارک‌های مربوط به دانه درشت‌ها ساخته شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت!


به نظر می‌رسد «تعارض منافع)»، «عدم قاطعیت» و «فقدان اولویت»، 3 عامل اصلی عدم پرداختن به این موضوع مهم – علی رغم تاکید چندباره رهبر انقلاب که در روز درختکاری امسال باز هم صراحتاً به دست اندازی اصحاب زر و زور و تزویر به باغ های تهران اشاره کردند - در قوه قضائیه باشد.


نکته مهم‌تر در خصوص ضعف مفرط «دیوان عدالت اداری» و «سازمان بازرسی کل کشور» در برخورد با مصوبات غیرکارشناسی و غیرقانونی شهرداری و شورای شهر است که زمینه‌ساز بسیاری از تخلفات گسترده در این زمینه شده است.


به طور مثال بسیاری از دست اندازی‌های ناجوانمردانه به باغات تهران با استناد به مصوبه کاملا غیرقانونی شورای شهر تهران با نام «برج باغ» بوده است که دیوان عدالت اداری طی 14 سال اجرای این مصوبه غیرقانونی هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده است. آیا می‌دانید این مصوبه غیرقانونی باعث تخریب 70درصد باغات تهران به میزان 5هزار هکتار در 14 سال گذشته شده است؟


پیگیری موارد ذکر شده نشان می دهد که هیچکدام از موارد مزبور به جز تعدادی که توسط برخی دستگاه‌های متولی و تشکل‌های دانشجویی مقداری جلوی آن گرفته شده است، توسط قوه قضائیه حتی مورد بررسی و بازخواست قرار نگرفته چه برسد به آنکه دادستان بخواهد به عنوان مدعی‌العموم وارد آن شود.


با اینکه مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست‌های کلی محیط زیست، "جرم انگاری تخریب محیط زیست و مجازات مؤثر و بازدارنده آلوده‌کنندگان و تخریب‌کنندگان محیط زیست و الزام آنان به جبران خسارت" را عنوان نمودند، ولی در حال حاضر قوه قضائیه نسبت به تخریب محیط زیست و قطع درختان که از پیش از انقلاب به صورت روشن جرم انگاری شده است بی‌تفاوت است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر