صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۶
حسینی مطرح کرد :

کاهش هزینه اداره شهر با نهادینه شدن آموزش های شهروندی

سرپرست مرکز علمی کاربردی آموزش های شهروندی شهرداری تهران گفت : مأموریت و حرکت آینده این مرکز به سمت تحقق اهداف و تدابیر مدیریت شهری جدید و  شورای اسلامی شهر تهران است که از طریق ارائه آموزش های غیررسمی، دوره ها و پودمان های هدفمند برای سطوح مختلف شهروندان  طراحی و اجراء خواهد شد.
کد خبر : 267312

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی مرکز علمی کاربردی آموزش های شهروندی، سیدجواد حسینی سرپرست مرکز علمی کاربردی آموزش های شهروندی شهرداری تهران با اعلام این مطلب گفت: در شرایط کنونی مدیریت شهری برای اداره شهر تهران هزینه های سنگینی را می پردازد که هزینه قابل توجهی از آن در بخش های پسماند، آمد و شد، فضای سبز و محیط زیست شهری انجام می شود که آن هم بدلیل عدم نهادینه شدن آموزش های شهروندی و عدم اجرای نظام جامع آموزش های شهروندی از گذشته تاکنون است.


وی بعنوان نمونه با عنوان اینکه پسماند شهر تهران یک فرصت است نه تهدید گفت: در مدیریت بهینه پسماند بجای انجام هزینه های سنگین برای جمع آوری، انتقال، تفکیک و دفع آن، می توان درآمدهای قابل توجهی از آن برای اداره شهر تهران را کسب کرد.


این استاد دانشگاه افزود: مأموریت و حرکت آینده این مرکز به سمت تحقق اهداف و تدابیر مدیریت شهری جدید و شورای اسلامی شهر تهران است که از طریق ارائه آموزش های غیررسمی، دوره ها و پودمان های هدفمند برای سطوح مختلف شهروندان طراحی و اجراء خواهد شد. باید بتوانیم در یک افق 4 ساله بخش قابل توجهی از ارکان مدیریت محله، شورایاری ها را در مجموعه مدیریت شهری و نیز مهد کودک ها، پیش دبستانی ها و دبستان ها را در شهر تهران آموزش دهیم.


سرپرست مرکز علمی کاربردی آموزش های شهروندی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به ضرورت آموزش برای نسل نوپای جامعه و تمرکز آموزش برای سنین 5 تا 12 سال گفت: برای توسعه و تعمیق آموزش های شهروندی با توجه به بند(چ) ماده 106 احکام مأموریتی فرهنگی اجتماعی در برنامه 5 ساله شهرداری تهران، این مرکز می تواند با بهره برداری از اعتبارات آموزشی و استفاده از ظرفیتهای موجود این مهم را عملی سازد.


حسینی در پایان به ضرورت عزم جدی برای توسعه آموزش های شهروندی از سوی نهادهای رسمی و غیررسمی، آموزشی، فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و گفت: صداو سیما، دانشگاه ها، آموزش و پرورش، مساجد و فرهنگسراها بهترین محیط برای نهادینه سازی آموزش های شهروندی هستند و اولویت ما در آموزش بر مباحث تعمیق مشارکت های خودجوش شهروندان، ابعاد آموزشی مدیریت محله، توسعه محله محور، مدیریت پسماند خانگی و شهری، فرهنگ آمد و شد و ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی می باشد.



انتهای پیام/

برچسب ها: سید جواد حسینی
ارسال نظر