صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رزاقی: محتوای نامه رئیس جمهور ضرورتی ملی است

یک اقتصاددان تاکید کرد آن چه رئیس جمهور در نامه‌ به معاون اول برای اصلاح نظام بانکی و توسعه بازار اولیه سرمایه متذکر شده است، ضرورتی ملی است.
کد خبر : 26709

ابراهیم رزاقی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا گفت: این طرح بسیار طرح خوب و جامعی است، ولی باید بدانیم که همه مشکلات مالی کشور به این دو محورها وابسته نیست.


او با تاکید بر این که باید زیرساخت‌های بانک‌ها و موسسات مالی کشور درست شود، اظهار کرد: بانک‌ها از مسیر واقعی خود خارج شده‌اند، تا جایی که معوقات بانکی به شدت افزایش یافته است و کار به جای رسیده که رئیس جمهور باید مستقیم به این موضوع ورود پیدا کند.


رزاقی با تاکید بر اینکه بزرگترین مشکل ایران فساد بانکی است، تصریح کرد: با توجه به اینکه سودآوری تولید در مقابل دلالی‌ها بسیار ناچیز است، مردم از تولید فاصله گرفته و به سمت دلالی بدون در نظر گرفتن اخلاق سوق داده می‌شوند.


این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر هدایت منابع مالی به سمت بازار سرمایه به صورت صحیح و کارشناسانه و با نظارت صحیح انجام نگیرد، نتیجه معکوس خواهد داشت و با سرازیر شدن سرمایه‌ها به بازار سرمایه، شاهد به وجود آمدن حباب خواهیم بود.


او یکی دیگر از مشکلات موجود در اقتصاد کشور را مشکلات مالیاتی و فرار از مالیات عنوان کرد و گفت: فرار مالیاتی است باعث آسیب جدی به بخش تولید شده و مسئولان باید راهکارهای جدی با مدیریت قوی برای حل این معضل در نظر بگیرند.


این کارشناس اقتصادی با اشاره به لزوم ساماندهی هر چه سریع‌تر مؤسسات اعتباری غیرمجاز که یکی دیگر از بندهای این نامه است، گفت: مشکل وجود موسسات غیرمجاز به راحتی قابل حل نیست و مسئولان ظاهرا نمی‌توانند با این مشکل مقابله کنند، زیرا پس از تعطیلی هر کدام از آنها، طولی نمی‌کشد که موسسه‌ای با عنوان یا نام جدید دوباره فعال می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر