اختراع جدید محققان واحد شاهرود: اعلام خطر وضعیت سالنهای مرغداری با پیامک
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اختراع نسرین صالحی عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و عقیل کشیر از دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق این دانشگاه با عنوان "اعلام خطر وضعیت نامناسب محیطی سالن های مرغداری به صورت پیامک" به ثبت رسید و موفق به اخذ تاییدیه علمی از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران شد .
به گفته نسرین صالحی ، این اختراع در سالن های مرغداری سنتی، مدرن، نیمه صنعتی و صنعتی کاربرد دارد و استفاده از روش نوین ارتباط بیسیم آن در صنایع و پزشکی و سیستم های حفاظتی کاربرد فراوان دارد که منجر به افزایش برد ارتباطی می شود.
وی به خبرنگار آنا گفت: این اختراع 2 سال تحقیق و پژوهش برده و برای ساخت نمونه آزمایشگاهی آن 130 میلیون ریال هزینه شده است.
صالحی اظهار کرد: از دیگر مزایای این سیستم میتوان مواردی مانند بیسیم بودن تمام اجزا و عناصر تشکیل دهنده محصول و برد تا یک کیلومتر در محیط نویزی، کار در 24 ساعت 7 روز هفته با سیستم هوشمند مانیتورینگ در اتاق کنترل، استفاده از اطلاعات دریافتی از سمت سیستم کنترلر سالنها به طور هوشمند و پردازش اطلاعات دریافتی کرده و در صورتی که پارامترهای محیطی سالن در مرز هشدار باشد ، اقدام به تهیه متن پیامک توسط سیستم و پیامک به مسئول مربوطه را نام برد.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مورد پیشینه این اختراع در داخل و خارج از کشور خاطرنشان کرد: از دیرباز که شکل پرورش صنعتی طیور مطرح شده، به طرق مختلف تولیدکنندگان و متخصصان در تلاش برای دستیابی به این امر هستند و در کشورهای اروپایی کارهایی در راستای مکانیزاسیون سالنها انجام گرفته است. سیستم جامع اتوماسیون، پارامترهایی چون دما، رطوبت و تهویه سالنهای مرغداری را به صورت هوشمند کنترل میکند، بدین صورت که سنسورهای تعبیه شده در سالن دما، رطوبت و میزان گازهای مضر را اندازه میگیرند و برای دستگاه کنترلی میفرستند و دستگاه پس از پردازش اطلاعات و بکارگیری الگوریتمهای کنترلی مناسب به اعمال فرمانهای کنترلی به تجهیزات کنترل شونده از جمله هیترها، فنهای تهویه، کولر، اینلت، رطوبتساز و ... میپردازد.
وی تفاوت و امتیازات این اختراع را نسبت به موارد مشابه و زمینههای قبلی در اجزا و عناصر تشکیل دهنده محصول ذکر کرد و به آنا گفت: این محصول کاملا با توجه به نیاز و دید عملیاتی مزارع پرورش مرغ تهیه شده و با نظر کاربردی سرپرستان سالنهای مرغداری بهینه و تکمیل شده است.
به گزارش آنا، نسرین صالحی 25 مقاله ISI و سه طرح پژوهشی را نیز در کارنامه علمی پژوهشی خود دارد.
انتهای پیام/