صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۶
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اعلام کرد؛

کلاهبرداری به بهانه اعطای وام 85 میلیون تومانی

رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی و تبلیغ در سایت دیوار، به بهانه اعطای وام، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد.
کد خبر : 266680

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص دستگیری این کلاهبردار توضیح داد: فرد کلاهبردار با راه‌اندازی کانال تلگرامی و نیز درج آگهی در سایت دیوار اقدام به تبلیغ جهت ثبت نام و پرداخت وام به مبلغ ۸۵ میلیون تومان با سود ۴ درصد کرده بود.


وی اضافه کرد: ظرف کمتر از ۲۴ ساعت ادمین و محل شرکت شناسایی و متهم دستگیر شد.


سرهنگ کاظمی با اشاره با حضور ماموران در محل شرکت این فرد، گفت: با حضور ماموران مشخص شد مجوز ثبتی شرکت در زمینه دیگری است و همچنین در بازرسی از محل، اسناد واریزی از ۱۰۰ شهروند متقاضی وام کشف شد.


رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص انگیره متهم نیز بیان کرد: این متهم اعلام کرده منابع مالی جهت پرداخت وام فراهم نشده و برای تامین نقدینگی لازم، اقدام به دریافت وجه از شهروندان کرده است.



هشدار در خصوص تکنیک‌های جدید کلاهبرداری


رحبی، کارشناس فناوری اطلاعات، در خصوص مدل‌های جدید کلاهبرداری مانند کلاهبرداری به بهانه اعطای وام کم‌بهره گفت: با پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات، وقوع جرائم متعدد در این خصوص با بهره گیری از متدها و تکنیک های فنی و بعضا از طریق سواستفاده سودجویان از ساده لوحی مخاطبان ، افزایش قابل ملاحظه ای نسبت به دهه های قبل داشته است و سودجویی افراد را در این حوزه به یک تجارت غیرقانونی (illegal business) تعبیر می‌شود.


رجبی افزود: علی رغم تاکید مکرر پلیس و سازمان‌های متولی در این خصوص، مبنی بر هوشیاری مردم در استفاده از شبکه‌های اجتماعی، متاسفانه شاهد آن هستیم در مواردی شهروندان توجهی به بررسی اصالت معاملات و بسته‌های پیشنهادی در این فضا ندارند که نمونه آن همین موردی است که پلیس فتا نسبت به دستگیری کلاهبردار اقدام کرد که از ایراد خسارات مالی به شهروندان در یک اقدام به موقع پیشگیری کرد.


وی اضافه کرد: لازم است به با نزدیک شدن به ایام پایانی سال که خریدها افزایش می‌یابد که بخشی از آن در محیط های مجازی شکل می گیرد توجه بیشتری به آموزش‌های پلیس و سازمان‌های متولی داشته باشیم تا مجرمان سایبری را ناکام بگذاریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر