صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۸ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۶

نظارت ۱۲۴۰ تیم بهداشتی بر اماکن عمومی در تعطیلات نوروز

برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی، که از ۱۵ اسفند ۹۶ در سراسر کشور آغاز شده است، تا ١٥ فروردین ٩٧ ادامه خواهد داشت.
کد خبر : 266361

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این مطلب، گفت: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی با انجام مانور برنامه در معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور اکیپ‌های بازرسی شهرستان‌های تابعه هر دانشگاه و مسئولین دستگاه‌های مرتبط برای جلب مشارکت از جمله ستاد تسهیلات نوروزی، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ،سازمان دامپزشکی، ادارات راه و شهرسازی، شرکت آب و فاضلاب، سازما‌ن‌های آموزش و پرورش و اتاق اصناف و همچنین معاونت غذا و دارو و اورژانس دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است.


وی افزود: این برنامه با حضور ۱۲۴۰ اکیپ نظارتی و بازرسی در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری و با ۲۷۰۰ اکیپ در روزهای غیر تعطیل در ساعات اداری تا ساعت ۸ شب روز پانزده فروردین ۹۷ در سراسر کشور ادامه دارد.


غلامی ادامه داد: اکیپ‌های مذکور در دو شیفت صبح و عصر مشغول فعالیت هستند و بعضاً برنامه شیفت شب ( از ساعت ۸ تا ۱۲ شب ) در دانشگاه‌هایی که در استان‌ها و شهرستان‌های زیارتی و یا استان‌های مسافرپذیر زیاد از جمله استان‌های ساحلی شمالی و جنوبی و فارس و مشابه نیز فعال هستند.


وی گفت: هدف از این برنامه حفظ و ارتقای بهداشت مواد غذایی در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است.


غلامی افزود: اولویت بازرسی‌های بهداشت محیط مراکز و اماکن حساس در این ایام از جمله رستوران‌ها به ویژه رستوران‌های بین راهی و اماکن اقامتی و تفرج گاه‌ها و پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی به ویژه سرویس‌های بهداشتی بین راهی است.


رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، مهم‌ترین اهداف این برنامه را کنترل بهداشت فردی تمامی افرادی که ارائه خدمات می‌دهند به ویژه افرادی که به هر نحوی با مواد غذایی سر و کار دارند، کنترل کیفی آب مصرفی تمامی شبکه‌های شهری و روستایی و بین راهی و آب مصرفی تمامی مراکز و اماکن و محل‌های مورد بازرسی با کلر سنجی روزانه و نمونه برداری میکروبی آب، کنترل مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی در محل و انجام مداخلات در محل و بعضاً نمونه برداری و کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل‌ها و مراکز و اماکن مورد بازرسی را عنوان کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر